LG Q8 este acum oficial - telefon high mid-range cu cameră duală, ecran dual, procesor Snapdragon 820; Costă aproape câte LG G6!

3.597 ori
<b>LG Q8 este acum oficial - telefon high mid-range cu cameră duală, ecran dual, procesor Snapdragon 820; Costă aproape câte LG G6!</b>LG îşi extinde seria Q de terminale, cu modelul LG Q8, care tocmai a fost anunţat oficial. Primisem recent şi premiera seriei Q6, dar Q8 trece la nivelul următor, cel high midrange şi la un preţ mai piperat.

LG îşi extinde seria Q de terminale, cu modelul LG Q8, care tocmai a fost anunţat oficial. Primisem recent şi premiera seriei Q6, dar Q8 trece la nivelul următor, cel high mid-range şi la un preţ mai piperat.

Avem de-a face aici cu un smartphone cu ecran dual şi cameră duală, care costă 600 de euro, periculos de aproape de LG G6. La bord se află un ecran Quad HD de 5.2 inch, plus unul secundar amplasat deasupra sa, în stil LG V10 şi V20. Va afişa notificări si shortcut-uri si quick settings. Camera duală din spate include un senzor de 16 MP şi unul secundar de 8 MP cu lentilă ultra wide angle. Pentru selfie avem o cameră de 5 MP, la rândul său cu lentila ultra wide.

LG Q8 va oferi stabilizare video şi acustică de top, printr-un DAC quad de 32 bit HiFi. Are o carcasă metalică, este rezistent la apă şi praf în regim IP67 şi va sosi pe Amazon în această lună. Alte dotări includ o baterie de 3.000 mAh, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi 32 GB stocare, toate înghesuite într-un corp de 8 mm. Cântăreşte 146 de grame şi are suport 4G LTE şi Android 7.0 Nougat drept OS.

Mai jos avem o prezentare a terminalului în vesela limba italiană, care insistă pe funcţiile ecranului secundar şi ale camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×