LG Stylus 2 este anunțat oficial; smartphone cu display HD de 5.7 inch și baterie de 3000 mAh

Autor:  | Publicat în:  LG 1.048 ori
<b>LG Stylus 2 este anunțat oficial; smartphone cu display HD de 5.7 inch și baterie de 3000 mAh</b>&Icirc;n portofoliul LG Electronics a fost introdus anul trecut și modelul G Stylo, phablet de buget ce venea cu un display generos de 5.7 inch și cu dotări mid-range. Pentru t&acirc;rgul Mobile World Congress, sud-coreenii ne-au pregătit un soi de...

În portofoliul LG Electronics a fost introdus anul trecut și modelul G Stylo, phablet de buget ce venea cu un display generos de 5.7 inch și cu dotări mid-range. Pentru târgul Mobile World Congress, sud-coreenii ne-au pregătit un soi de succesor pentru acest terminal, și anume modelul Stylus 2.

Din păcate, modificările aduse de LG sunt axate mai mult asupra design-ului, și mai puțin pe partea de specificații tehnice. Vom primi același display HD de 5.7 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins folosind un card microSD.

Avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Telefonul ne mai aduce o baterie de 3000 mAh, conectivitate 4G LTE, și desigur cu un stylus dedicat necesar pentru funcții de productivitate.

Deși nu se ridica la nivelul pen-ului regăsit pe seria Note, și accesoriul adus la pachet cu LG Stylus 2 ne oferă diferite funcții de interacțiune cu device-ul. Astfel, odată ce stylus-ul este eliberat din locașul dedicat, pe ecranul smartphone-ului se va afișa un pop-up cu shortcut-uri către funcțiile Pop Memo și Pop Scanner. De asemenea, există și funcția Pen Keeper prin care se previne pierderea stylus-ului.

Aflați că LG Stylus 2 cântărește 145 grame, și faptul că grosimea sa este de doar 7.4 mm de această dată (G Stylo - 165 grame / 9.4 mm grosime). Pentru moment prețurile nu au fost anunțate, dar LG susține că telefonul va ajunge pe piață la un preț excepțional.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×