LG Stylus 2 este anunțat oficial; smartphone cu display HD de 5.7 inch și baterie de 3000 mAh

Autor:  | Publicat în:  LG 972 ori
<b>LG Stylus 2 este anunțat oficial; smartphone cu display HD de 5.7 inch și baterie de 3000 mAh</b>&Icirc;n portofoliul LG Electronics a fost introdus anul trecut și modelul G Stylo, phablet de buget ce venea cu un display generos de 5.7 inch și cu dotări mid-range. Pentru t&acirc;rgul Mobile World Congress, sud-coreenii ne-au pregătit un soi de...

În portofoliul LG Electronics a fost introdus anul trecut și modelul G Stylo, phablet de buget ce venea cu un display generos de 5.7 inch și cu dotări mid-range. Pentru târgul Mobile World Congress, sud-coreenii ne-au pregătit un soi de succesor pentru acest terminal, și anume modelul Stylus 2.

Din păcate, modificările aduse de LG sunt axate mai mult asupra design-ului, și mai puțin pe partea de specificații tehnice. Vom primi același display HD de 5.7 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins folosind un card microSD.

Avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Telefonul ne mai aduce o baterie de 3000 mAh, conectivitate 4G LTE, și desigur cu un stylus dedicat necesar pentru funcții de productivitate.

Deși nu se ridica la nivelul pen-ului regăsit pe seria Note, și accesoriul adus la pachet cu LG Stylus 2 ne oferă diferite funcții de interacțiune cu device-ul. Astfel, odată ce stylus-ul este eliberat din locașul dedicat, pe ecranul smartphone-ului se va afișa un pop-up cu shortcut-uri către funcțiile Pop Memo și Pop Scanner. De asemenea, există și funcția Pen Keeper prin care se previne pierderea stylus-ului.

Aflați că LG Stylus 2 cântărește 145 grame, și faptul că grosimea sa este de doar 7.4 mm de această dată (G Stylo - 165 grame / 9.4 mm grosime). Pentru moment prețurile nu au fost anunțate, dar LG susține că telefonul va ajunge pe piață la un preț excepțional.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×