LG Viewty Smart a sosit in Romania; un cameraphone de 8MP impresionant

Autor:  | Publicat în:  LG 2.227 ori
<b>LG Viewty Smart a sosit in Romania; un cameraphone de 8MP impresionant</b>LG Electronics tocmai a anuntat introducerea pe piata din Romania a telefonului Viewty Smart, cunoscut si drept LG-GC900. Acest cameraphone vine cu un modul de 8 megapixeli si functii inteligente de fotografiere. Sensibilitatea ISO a camerei atinge un...

LG Electronics tocmai a anuntat introducerea pe piata din Romania a telefonului Viewty Smart, cunoscut si drept LG-GC900. Acest cameraphone vine cu un modul de 8 megapixeli si functii inteligente de fotografiere.

Sensibilitatea ISO a camerei atinge un nivel de pana la 1600, iar handsetul foloseste un ecran tactil WVGA, un procesor performant de imagine si faimoasa interfata 3D S-Class. Viewty Smart impresioneaza placut prin functia inteligenta Shot Mode, aceasta analizand subiectul care va fi fotografiat, fundalul si conditiile de luminozitate. Acestea sunt comparate cu 7 tipuri de scene predefinite, fiind alese optiunile ideale pentru acea situatie.

Camera noului model Viewty suporta si functia Multi Face Detection, inregistrare video la calitate D1 DVD, dar si moduri de fotografiere Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot si Continuous Shot. Terminalul foloseste interfata 3D mai sus mentionata, care include o tasta touch ce permite accesarea modurilor de fotografiere si un folder special cu cele mai recente poze facute.

LG Viewty Smart in Romania

Pentru a face zoom in vreme ce fotografiati, va trebui pur si simplu sa rotiti degetul pe ecranul tactil in sensul acelor de ceasornic pentru zoom in si in sens opus pentru zoom out. De asemenea zoomingul se mai realizeaza prin miscari de "ciupire" pe ecran, apropiind si departand degetele. In cele din urma, aflam ca acest terminal suporta geotagging, vine cu A-GPS. WiFi, suport HSDPA 7.2 Mbps si o memorie interna de 1.5 GB, plus un slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB.

LG Viewty Smart este disponibil la pretul de 1849 RON.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×