Samsung are un brevet care prezintă funcţionarea unui smartwatch cu proiector integrat

1.469 ori
<b>Samsung are un brevet care prezintă funcţionarea unui smartwatch cu proiector integrat</b>Prin intermediul brevetelor aflăm la ce tehnologii lucrează producători tech la ora actuală, un astfel de material sosind astăzi din partea Samsung. Vedem în schița de mai sus un smartwatch ce pare a sosi cu un proiector integrat la pachet, aceasta fiind

Samsung are un brevet din 2014 care a fost descoperit recent şi oferă indicii cu privire la un smartwatch cu o interfaţă virtuală şi proiector integrat. Device-ul e capabil şi să recunoască mişcările.

Interfaţa poate fi proiectată de terminal pe mâna utilizatorului, sau chiar pe un obiect din zonă, cum se întâmplă cu faimoasele tastaturi laser. Apoi utilizatorul poate interacţiona cu respectiva imagine proiectată, cum face cu un touchscreen spre exemplu. Sistemul va recunoaşte punctul de contact, dar şi gesturi precum scrisul de mână sau gesturi de control.

Un ceas cu proiector sună a utopie, în condiţiile în care un smartwatch abia are destulă baterie pentru a mulţumi utilizatorul de rând, ce vrea doar să aibă acces la aplicaţii standard. Ce să mai vorbim de o proiecţie, care ar consuma multă baterie... Totul e în faza de brevet deocamdată şi având în vedere că au trecut 2 ani de atunci şi nu avem un produs concret, şansele sunt mici să vedem o mişcare pe acest front.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×