Logo-ul destinat lui Motorola Moto Z2 este dezvăluit de către @evleaks; telefonul ar putea sosi cu procesor SD835

951 ori
<b>Logo-ul destinat lui Motorola Moto Z2 este dezvăluit de către @evleaks; telefonul ar putea sosi cu procesor SD835</b>Printre telefoanele așteptate să debuteze în această vară îl avem și pe Motorola Moto Z2, terminal al cărui logo este dezvăluit chiar astăzi de către nimeni altul decât @evleaks. E drept că acest leak nu este unul major, dar măcar el ne confirmă că

Această vară a anului 2017 ne va aduce și lansarea smartphone-ului Moto Z2, un terminal care cel puțin din punct de vedere al design-ului nu ar trebui să se schimbe foarte mult comparativ cu predecesorul. Spunem asta pentru că firma producătoare a confirmat faptul că și succesorul lui Moto Z va păstra același concept de modularitate, urmând a fi compatibil cu toate modulele magnetice lansate pe piață până în acest moment.

Înseamnă că privit din spate telefonul nu se va diferenția prea mult comparativ cu cel de anul trecut, dar noutăți putem avea în zona frontală. Până ce primele imagini ne vor dezvălui acest lucru, avem astăzi o randare a logo-ului destinat lui Moto Z2 - material ce provine chiar din partea celebrului leaker @evleaks.

E drept că leak-ul de astăzi nu e mare lucru, dar el confirmă într-un fel sau altul că într-adevăr smartphone-ul Moto Z2 va sosi în perioada următoare. Personal mă aștept la un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 oferit la interior, la un panou frontal cu muchii mai înguste în jurul ecranului și poate la un refresh pentru acel buton home capacitiv. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×