Allview X4 Soul Lite va opta pentru conceptul FastPass prin care se oferă un sistem de operare aerisit

1.267 ori
<b>Allview X4 Soul Lite va opta pentru conceptul FastPass prin care se oferă un sistem de operare aerisit</b>Din campania de teasing pentru Allview X4 Soul Lite am aflat câteva dintre dotările pe care smartphone-ul urmează a ni le oferi la pachet, în plan central urmând a se afla bineînțeles camera foto duală. Astăzi descoperim că telefonul va adopta la rândul

În ultimele săptămâni cei de la Allview au dezvăluit și câteva materiale teaser pentru smartphone-ul X4 Soul Lite, telefon pe care îl așteptăm la bord cu o cameră foto duală. Astăzi aflăm totodată și faptul că acest dispozitiv va adopta la rândul său conceptul FastPass - o soluție integrată împreună cu Google și MediaTek pentru a se oferi experiența unui sistem de operare aerisit, unul care surprinde prin optimizare și viteză de reacție.

Practic vom avea de-a face cu un Android aproape stock, conceptul FastPass fiind introdus inițial pe smartphone-ul V2 Viper S. Din câte aflăm, feedback-ul pozitiv al utilizatorilor i-a îndemnat pe cei de la Allview să ducă acest concept mai departe, brașovenii optând ca și X4 Soul Lite să îl ofere la pachet.

Așteptăm ca noul telefon, sau mai bine zis camera sa foto duală să ne permită modificarea punctului de focus în fotografii chiar și după realizarea acestora. Posibil ca la interior să vedem adus un procesor octa-core, 3 sau 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare flash + slot microSD. Aflăm detaliile complete despre Allview X4 Soul Lite în scurt timp!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×