Magazinul de aplicații App Store US găzduiește acum peste 1 milion de aplicații iOS

Autor:  | Publicat în:  Apple 675 ori
<b>Magazinul de aplicații App Store US găzduiește acum peste 1 milion de aplicații iOS</b>Tim Cook și echipa de directori Apple sunt întotdeauna dornici să afle câte aplicații au fost disponibile pe App Store în ultimii 5 ani. în majoritatea evenimentelor media, Apple vorbește și despre numărul de aplicații third-party disponibile...

Tim Cook și echipa de directori Apple sunt întotdeauna dornici să afle câte aplicații au fost disponibile pe App Store în ultimii 5 ani. în majoritatea evenimentelor media, Apple vorbește și despre numărul de aplicații third-party disponibile și despre veniturile încasate de către dezvoltatori.

Câteva date sosite recent dezvăluie faptul că Apple a reușit să depășească un nou record, magazinul de aplicații App Store US a înregistrat de curând peste 1 milion de aplicații. Această veste a circulat prin intermediul rețelei de socializare Twitter, pe pagina oficială AppsFire.

Din cele peste 1 milion de aplicații disponibile pe AppStore, mai mult de 470.000 dintre acestea sunt optimizate pentru a rula pe tableta iPad. Cu siguranță, aplicațiile pentru iPhone și iPod se regăsesc într-un număr mai mare, dar faptul că tableta iPad dispune de un număr atât de mare de aplicații este mai mult decât încurajator. De asemenea, mai aflăm și că din anul 2008 și până în acest moment, s-au înregistrat peste 60 de miliarde de descărcări ale acestor aplicații, iar veniturile încasate de către dezvoltatori se situează în jurul valorii de 13 miliarde de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×