Ni se pregătește un nou telefon Nokia cu preț accesibil: RM-977; Vine cu ecran de 4.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Nokia 753 ori
<b>Ni se pregătește un nou telefon Nokia cu preț accesibil: RM-977; Vine cu ecran de 4.5 inch</b>Deși nu e clar încă dacă avem de-a face cu un Lumia sau un Asha, Nokia pare a pregăti un telefon cu preț accesibil și ecran de 4.5 inch. Numele de cod al noului venit este RM-977, iar descoperirea a fost făcută într-o bază de date a companiei...

Deși nu e clar încă dacă avem de-a face cu un Lumia sau un Asha, Nokia pare a pregăti un telefon cu preț accesibil și ecran de 4.5 inch. Numele de cod al noului venit este RM-977, iar descoperirea a fost făcută într-o bază de date a companiei Zauba, un importator de tehnologie din India.

Aparent telefoanele veneau din Finlanda în India pentru testare și analiză, fiind astfel depistat noul nume de cod. Deocamdată știm doar diagonala terminalului și anume 4.5 inch și mai știm că produsul e listat cu un preț de 8000 de rupii, adică 130 de dolari. Astfel, acest device e mai ieftin decât un Lumia 625 și cam la fel de scump ca un Lumia 520.

Terminalul este dotat cu un singur slot SIM, deci nu e un Asha dual SIM cel puțin. Prețul pare cam mic pentru un telefon Windows Phone, de aceea suntem tentați să credem că e un Asha. Sunt sigur că la CES și MWC vom avea standuri Nokia pline de telefoane noi, atât modele high end, cât și cameraphone-uri și terminale de tip RM-977.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×