Meizu M1 lansat oficial În China la prețul de 112$; vine cu display HD de 5 inch și procesor quad-core

Autor:  | Publicat în:  Meizu 498 ori
<b>Meizu M1 lansat oficial În China la prețul de 112$; vine cu display HD de 5 inch și procesor quad-core</b>Dacă în trecut, telefoanele mobile fabricate de către producătorii chinezi erau considerate ca fiind device-uri de proastă calitate, acest lucru s-a schimbat recent prin apariția unor companii ca și Xiaomi, sau Meizu, producători ce reușesc să...

Dacă în trecut, telefoanele mobile fabricate de către producătorii chinezi erau considerate ca fiind device-uri de proastă calitate, acest lucru s-a schimbat recent prin apariția unor companii ca și Xiaomi, sau Meizu, producători ce reușesc să aducă smartphone-uri de top la prețuri foarte accesibile.

Un nou astfel de exemplu este Meizu M1, o clonă de iPhone 5c care tocmai a fost lansată astăzi. După cum bine știți, în luna decembrie a anului trecut, tot Meizu ne prezenta modelul Blue M1 Note, un device de 5.5 inch care iată acum se lansează și într-o versiune ceva mai compactă.

Meizu Blue Charm

Meizu M1 ne oferă un display HD de 5 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core MediaTek MT6732 de 1.5 GHz (64-bit), 1 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2. Ni se oferă și o baterie de 2.610 mAh, sistemul de operare Android 4.4 KitKat și interfața Flyme 4.

Aflăm că acest nou terminal va fi pus în vânzare pe data de 5 februarie în China, moment în care stocul inițial este așteptat să fie epuizat în doar câteva minute. Prețul lui Meizu M1 va fi de doar 112$. Cum vi se pare acest model?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×