HTC Desire 526G+ Dual SIM anunțat oficial, vine cu două sloturi SIM și procesor octa core

Autor:  | Publicat în:  HTC 839 ori
<b>HTC Desire 526G+ Dual SIM anunțat oficial, vine cu două sloturi SIM și procesor octa core</b>HTC a anunțat astăzi în China un nou telefon, sub numele de HTC Desire 526G+ Dual SIM. Noul venit este un terminal dual SIM octa core, care are un design ce amintește de abordarea HTC de acum 2-3 ani. &nbsp; Se remarcă aici o mică bărbie și...

HTC a anunțat astăzi în China un nou telefon, sub numele de HTC Desire 526G+ Dual SIM. Noul venit este un terminal dual SIM octa core, care are un design ce amintește de abordarea HTC de acum 2-3 ani.

Se remarcă aici o mică bărbie și prezența difuzoarelor stereo în zona frontală. Handsetul dispune de un procesor octa core de 1.7 GHz, a cărui identitate nu este cunoscută. Opțiunile sunt doar 2 la acest capitol: Snapdragon 615 sau unul dintre modelele MediaTek. La bord avem și un display LCD de 4.7 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, o cameră de 2 MP în zona frontală și o cameră principală de 8 MP.

Pe partea de conectivitate avem WCDMA/GSM, două sloturi SIM, Bluetooth 4.0 și WiFi. Acest model dispune de 1 GB RAM, 8 GB sau 16 GB stocare și o baterie de 2000 mAh. Produsul va sosi pe alb sau negru și va avea un preț de pornire de 127 dolari. HTC Desire 526G+ Dual SIM se va vinde pentru început în Taiwan.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×