Meizu MX, mai mult decât o clonă iPhone, vine În variante dual și quad core În toamnă!

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.587 ori
<b>Meizu MX, mai mult decât o clonă iPhone, vine În variante dual și quad core În toamnă!</b>în mod bizar, unul dintre cele mai evoluate device-uri ale momentului, dintre cele confirmate oficial este cel aparținând unei companii care se ocupă de clone Apple. Este vorba de Meizu, al cărui CEO tocmai a confirmat că firma pe care o va conduce...

în mod bizar, unul dintre cele mai evoluate device-uri ale momentului, dintre cele confirmate oficial este cel aparținând unei companii care se ocupă de clone Apple. Este vorba de Meizu, al cărui CEO tocmai a confirmat că firma pe care o va conduce va lansa variante dual și quad core ale smartphone-ului MX.

Jack Wong, CEO Meizu afirmă că noul model va sosi la finalul lui septembrie, cel puțin în China și că va încorpora un display touch de 4 inchi. Android va fi platforma de bază pentru terminal, iar dacă se amână lansarea variantei quad core, poate vom vedea și Ice Cream Sandwich pe acest device.

Trebuie menționat că Meizu MX dual core va sosi cu 16 GB memorie internă, în vreme ce versiunea quad core va oferi 32 GB. Ce nu știm care este producătorul chipului aflat la bordul telefonulu, dar știm că ARM, Qualcomm și Samsung își vor oferi quad core-urile marilor companii de abia în 2012. Astfel singura variantă rămâne Nvidia cu al său Tegra 3 zis și Kal-El.

Ați cumpăra un super smartphone Meizu made in China?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×