Samsung Omnia W, urmașul atractivului Omnia 7, acum WP7 Mango?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.289 ori
<b>Samsung Omnia W, urmașul atractivului Omnia 7, acum WP7 Mango?</b>E săptămâna zvonurilor legate de Windows Phone 7 Mango, astfel că după ce am văzut câteva terminale Nokia și HTC care se presupune că rulează acest OS, a venit și rândul celor de la Samsung să participe la robinetul de zvonuri. Ce avem aici...

E săptămâna zvonurilor legate de Windows Phone 7 Mango, astfel că după ce am văzut câteva terminale Nokia și HTC care se presupune că rulează acest OS, a venit și rândul celor de la Samsung să participe la robinetul de zvonuri. Ce avem aici este un presupus urmaș al lui Samsung Omnia 7, unul dintre cele mai de succes handseturi WP7.

Cunoscut în acest moment drept Samsung GT-i8350 sau Samsung Omnia W, noul terminal a primit recent certificare Bluetooth. în plus, am aflat și câteva dintre dotările sale, care includ un procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, o cameră de 5 megapixeli și un display WVGA de 3.7 inchi, dar și Bluetooth și GPS.

Ne așteptăm la o lansare în octombrie a acestui terminal, conform surselor la curent cu planurile Samsung, iar o astfel de perioadă a lansării indică în mod clar includerea lui Mango printre dotări. Să sperăm totuși că Samsung mai are și alt model WP7 pregătit, deoarece acest urmaș al lui Omnia 7 nu surprinde în mod deosebit, ci este mai degrabă un midrange banal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×