Meizu MX4 ar putea avea un rival pe măsură, provenit din China: Dakele "Big Cola 3"

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 710 ori
<b>Meizu MX4 ar putea avea un rival pe măsură, provenit din China: Dakele "Big Cola 3"</b>O companie de care nu am mai auzit până acum, Dakele a postat un teaser pe pagina sa legat de un nou smartphone pe care îl va lansa pe 3 decembrie. Surse din social media din China afirma că noul telefon, cunoscut și sub numele de "Big Cola 3" ar fi...

O companie de care nu am mai auzit până acum, Dakele a postat un teaser pe pagina sa legat de un nou smartphone pe care îl va lansa pe 3 decembrie. Surse din social media din China afirma că noul telefon, cunoscut și sub numele de "Big Cola 3" ar fi un rival pentru Meizu MX4.

Astfel, handsetul care va sosi luna viitoare ar integra un display de 5 inch din sticlă de safir, un procesor octa core 64 bit MediaTek MT6572 și 3 GB RAM. Terminalul va avea și o cameră frontală de 8 megapixeli, cu lentila wide angle și senzor IMX219. în spate se afla o cameră de 13 megapixeli, cu senzor Sony IMX214 și deschidere F/2.0. E drept că numele "Big Cola 3" sună neobișnuit, dar punem asta pe seama unei traduceri nepotrivite, mai degrabă decât a numelui final.

Dakele Big Cola 3

Handsetul are o carcasă rotunjită, fabricată din aluminiu și adoptă un design unibody cu margini și colțuri rotunjite, dacă ne luăm după teaser. Va fi interesant de văzut și ce preț va avea acest model și ce talie va avea nou venitul. Vom afla mai multe în decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×