Nokia Lumia 730 revendică recordul mondial pentru o fotografie selfie la care iau parte peste 1.100 de participanți

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.100 ori
<b>Nokia Lumia 730 revendică recordul mondial pentru o fotografie selfie la care iau parte peste 1.100 de participanți</b>Dacă până acum ceva timp, terminalele Nokia din gama Lumia nu prea impresionau la capitolul cameră frontală, odată cu lansarea modelului Lumia 730 putem spune că lucrurile au evoluat în sens pozitiv. Pentru a pune la încercare senzorul frontal de...

Dacă până acum ceva timp, terminalele Nokia din gama Lumia nu prea impresionau la capitolul cameră frontală, odată cu lansarea modelului Lumia 730 putem spune că lucrurile au evoluat în sens pozitiv. Pentru a pune la încercare senzorul frontal de 5 megapixeli regăsit pe acest device, Microsoft împreună cu Coca-Cola au venit cu o inițiativă.

Astfel, în cadrul unui eveniment organizat în Bangladesh, compania IT a strâns 1.151 de persoane care au încercat să revendice recordul mondial pentru cei mai mulți participanți într-o fotografie de tip selfie, record care așteaptă să fie omologat în curând de către Guiness World Records.

Aflăm că acest eveniment a avut loc în cadrul unui mall pe data de 22 noiembrie, și faptul că o persoană a folosit un device Lumia 730 cu senzor frontal wide de 5 megapixeli pentru captura unei fotografii selfie uriașe.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×