Meizu MX4 ar putea integra un scanner de amprente În butonul home

775 ori
<b>Meizu MX4 ar putea integra un scanner de amprente În butonul home</b>Dacă ar fi să facem un top cu cele mai atractive terminale din acest moment, cu siguranță acesta ar număra și câteva sau mai multe smartphone-uri realizate de către companii din China cum ar fi Xiaomi, OnePlus, Lenovo sau Meizu. Acesta din urmă...

Dacă ar fi să facem un top cu cele mai atractive terminale din acest moment, cu siguranță acesta ar număra și câteva sau mai multe smartphone-uri realizate de către companii din China cum ar fi Xiaomi, OnePlus, Lenovo sau Meizu. Acesta din urmă lucrează temeinic la modelul MX4, device ce va fi lansat în curând.

Recent, o serie de fotografii ajunse pe web scot la iveală faptul că Meizu MX4 ar putea integra un scanner de amprente în butonul home, funcție ce pare a fi din ce în ce mai populară în ultimul timp. De asemenea, din câte putem observa în fotografia de mai sus, acest model ne va întâmpina cu un panou al cărui margini vor fi foarte subțiri.

Meizu MX4

Printre specificațiile lui Meizu MX4 se numără un display Quad HD de 5.4 inch, un procesor octa-core dezvoltat de Samsung, 3 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și o cameră foto principală cu senzor Sony de 20.7 megapixeli. Odată ajuns pe piață, se așteaptă ca acest model să coste aproximativ 400$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×