Actualizarea WP 8.1 Cyan sosește pe Nokia Lumia 520 În Europa

2.944 ori
<b>Actualizarea WP 8.1 Cyan sosește pe Nokia Lumia 520 În Europa</b>Posesorii din Europa ai lui Nokia Lumia 520 se vor bucura să afle că actualizarea la versiunea WP 8.1 Cyan e acum disponibilă pentru terminalele lor. și România se află&nbsp;pe lista țărilor confirmate pentru update, prin operatorii Vodafone și...

Posesorii din Europa ai lui Nokia Lumia 520 se vor bucura să afle că actualizarea la versiunea WP 8.1 Cyan e acum disponibilă pentru terminalele lor. și România se află pe lista țărilor confirmate pentru update, prin operatorii Vodafone și Orange.

Nokia Lumia 520 este unul dintre cele mai bine vândute modele Windows Phone, un adevărat best seller care a făcut furori pe piețele emergente, în special datorită prețului atractiv. și eu sunt posesorul acestui model și în afară de unele probleme cu blocarea ecranului și senzorul de luminozitate acest handset m-a servit destul de bine în ultimul an. Disponibilitatea în afară Europei e limitată la India deocamdată, unde Cyan va sosi pe acest Lumia în aproximativ o săptămână, maxim 10 zile.

Există și o mică problemă aici: cei care rulează Windows Phone 8.1 Preview for Developers trebuie să facă downgrade la Windows Phone 8 pentru a primi acest update. Dacă aveți parte de erori și probleme, puteți accesa acest forum pentru lămuriri, indicii și clarificări. Voi ați instalat actualizarea? Cum vi se mișca terminalul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×