Meizu PRO 6 este acum disponibil la QuickMobile; aduce un procesor deca-core și tehnologia 3D Press

1.517 ori
<b>Meizu PRO 6 este acum disponibil la QuickMobile; aduce un procesor deca-core și tehnologia 3D Press</b>Smartphone-ul Meizu Pro 6 era anunțat oficial la mijlocul lunii aprilie, iar de acum poate fi găsit și în oferta celor de la QuickMobile.ro. Retailerul comercializează telefonul la un preț de 2.399 lei, fiind disponibile trei variante diferite de culoare

La mijlocul lunii aprilie, producătorul chinez Meizu anunța lansarea smartphone-ului Pro 6 - un terminal cu dotări din zona high-end ce beneficiază și de un design elegant. Produsul de față se poate regăsi de acum și în oferta QuickMobile.ro, fiind disponibil în treivariante diferite de culoare: alb, auriu și gri.

Printre dotările sale hardware aflate în prim-plan, avem display-ul de 5.2 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie Super AMOLED, panou ce oferă și o alternativă la tehnologia 3D Touch. Funcția se numește 3D Press și ne permite ca la o apăsare mai pronunțată pe ecran să beneficiem de meniuri secundare pentru aplicații.

Întâlnim un procesor deca-core MediaTek Helio X25 la interior, alături de 4 GB memorie RAM și de o cameră foto principală de 21.1 megapixeli cu bliț format din 10 LED-uri poziționate circular. Meizu Pro 6 oferă 32 GB memorie internă, un senzor selfie de 5 megapixeli și un port reversibil USB Type-C.

Primim un scanner de amprente și tehnologia de încărcare rapidă pentru bateria de 2650 mAh. În oferta QuickMobile, Meizu Pro 6 poate fi găsit la un preț de 2.399 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×