Xiaomi Mi Band 2 va fi lansat oficial pe data de 7 iunie în Beijing

1.165 ori
<b>Xiaomi Mi Band 2 va fi lansat oficial pe data de 7 iunie în Beijing</b>Producătorul chinez Xiaomi anunță astăzi faptul că brățara inteligentă Mi Band 2 va fi lansată oficial pe data de 7 iunie în cadrul unui eveniment de presă ce va avea loc în Beijing. Noul produs dispune acum de un display LED pe care vor fi afișate

Chiar cei de la Xiaomi ne confirmă astăzi faptul că brățara smart Mi Band 2 va fi lansată oficial pe data de 7 iunie în cadrul unui eveniment de presă susținut în China. Acest nou purtabil ne va oferi un display LED, dotare ce nu se regăsea din păcate pe prima generație.

Pe micuțul afișaj electronic vom putea vedea informații utile cu privire la numărul de pași efectuați, ritmul cardiac, numărul de calorii arse, dar și ora. Deși alte informații despre Xiaomi Mi Band 2 nu există, ne așteptăm ca acesta să sosească pe piață la un preț similar cu cel al modelului anterior, și cu numeroase curele colorate interschimbabile.

Totodată, producătorul chinez ține să ne amintească că Mi Band s-a vândut până în acest moment în nici mai mult, nici mai puțin de 20 milioane de exemplare la nivel global. Ținând cont de faptul că upgrade-urile de pe noua versiune sunt cu adevărat utile, există mari șanse ca vânzările să fie la fel de mari și în cazul său. Mai multe detalii despre produs aflăm peste două săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×