Metal nou pentru Samsung Galaxy S20 Ultra; Rama sa va fi realizată din acelaşi material folosit pe iPhone-uri

2.421 ori
<b>Metal nou pentru Samsung Galaxy S20 Ultra; Rama sa va fi realizată din acelaşi material folosit pe iPhone-uri</b>În ziua de azi majoritatea telefoanelor mobile au rame metalice din aluminiu, dar sunt şi destule care optează pentru oţel inoxidabil. În acest din urmă club e gata să intre şi Samsung, judecând

În ziua de azi majoritatea telefoanelor mobile au rame metalice din aluminiu, dar sunt şi destule care optează pentru oţel inoxidabil. În acest din urmă club e gata să intre şi Samsung, judecând după cea mai nouă scăpare legată de Galaxy S20 Ultra.

iPhone X a fost unul dintre primele telefoane care au folosit oţel inoxidabil pentru rama metalică, iar acum şi S20 Ultra îi calcă pe urme. Samsung foloseşte aluminiu prelucrat, similar cu cel din industria aeronautică de la Galaxy S6 încoace. Zvonul despre oţel pentru S20 Ultra vine de la vocalul Max Winebach, care a tot postat scăpări despre seria S20 în ultimele săptămâni.

Dacă se optează pentru acest material, atunci Galaxy S20 Ultra va fi mai greu decât celelalte modele, S20 şi S20+, ajungând pe la 221 de grame aparent. Privim cu precauţie această scăpare, pentru că anul trecut Samsung a publicat un video promoţional cu Note 10 şi Note 10+, în care promitea că telefoanele au corpuri realizate din sticlă şi oţel inoxidabil, pentru a obţine muchii cât mai înguste.

Samsung a editat imediat acel clip scoţând menţiunea despre oţel şi înlocuind-o cu "metal". Oţelul are multiple avantaje fără de aluminiu, fiind mai rezistent atât la contacte dure, cât şi la coroziune. Pe lângă iPhone-urile menţionate mai sus, oţelul inoxidabil a fost folosit şi pe LG V10 şi Nokia 8 Sirocco.

Sunt curios şi cum integrează Samsung această ramă, pentru că pe iPhone X luciul său îmi dădea senzaţia de ieftin cumva... Încă nu e clar şi dacă avem variante ceramice de S20 în acest an, pentru că S10 ceramic a fost la mare căutare anul trecut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×