Stoc epuizat în sub 8 ore pentru Samsung Galaxy Z Flip la debutul din Coreea de Sud

5.260 ori
<b>Stoc epuizat în sub 8 ore pentru Samsung Galaxy Z Flip la debutul din Coreea de Sud</b>Se pare că al doilea telefon pliabil al celor de la Samsung este primit cel puţin la fel de bine ca şi primul! Aflăm că Samsung Galaxy Z Flip a avut stocul epuizat în sub 8 ore la debutul din Coreea de Sud

Se pare că al doilea telefon pliabil al celor de la Samsung este primit cel puţin la fel de bine ca şi primul! Aflăm că Samsung Galaxy Z Flip a avut stocul epuizat în sub 8 ore la debutul din Coreea de Sud. Terminalul cu clapetă a fost anunţat pe 11 februarie şi ştiam că va începe să fie oferit la precomanda imediat după.

Primul val de precomenzi din Coreea de Sud a implicat 900 de unităţi disponibile, rezervate în doar câteva ore. Informaţia vine de la WikiLeaks Korea, care scrie că a fost şi o precomandă specială doar pentru cunoscători încă de pe 11 februarie în anumite magazine fizice Samsung. Varianta de culoare mov, Mirror Purple a fost cea mai dorită de cumpărători. Toate unităţile sale au fost rezervate în sub 5 ore. După 2 ore şi varianta Mirror Black a păţit la fel.

Ar trebui să fie disponibilă şi una Mirror Gold în următoarele luni. Cei care au făcut rezervarea şi au plătit cei 1500 de euro ar trebui să aibă telefonul în mână până duminică, 16 februarie. Telefonul ar trebui să fie deja şi în magazinele fizice din Coreea şi SUA, dar şi alte câteva pieţe.

Samsung Galaxy Z Flip se remarcă prin designul sau pliabil şi cu clapeta, ecranul de 6.7 inch care se pliază pe mijloc şi micul display extern pentru notificări.  Are două camere de 12 MP în spate, se poate folosi şi pliat la 90 de grade şi e primul pliabil cu protecţie de sticlă (UTG) pentru ecran. La noi se găseşte la Altex la 6999 lei, dar şi la Orange la 7188 lei la liber.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×