Micromax Canvas 2 Plus debutează în India cu baterie de 4000 mAh, ecran HD+ și preț de doar 130 dolari

844 ori
<b>Micromax Canvas 2 Plus debutează în India cu baterie de 4000 mAh, ecran HD+ și preț de doar 130 dolari</b>Pe piața din India debutează pe acest final de săptămână și smartphone-ul Micromax Canvas 2 Plus, un terminal care la prima vedere se prezintă chiar bine ca raport preț-specificații. Este vândut pentru suma de numai 130 dolari și ne oferă

Din partea producătorului Micromax vine pe acest final de săptămână și lansarea smartphone-ului Micromax Canvas 2 Plus, un handset care la prima vedere se prezintă tare bine ca raport preț-specificații. Dispozitivul pe care îl vedeți în imaginile din articol adoptă un design interesant și aduce câte puțin din toate trendurile actuale: panou frontal similar celui de pe S9, dar spate în stil iPhone X.

Micromax Canvas 2 Plus

Pe lista de dotări se află un procesor quad-core de 1.3 GHz, un ecran de 5.7 inch cu rezoluție HD+ și aspect 18:9, respectiv 3 GB RAM + 32 GB de stocare și slot pentru carduri microSD. Oferă suport pentru două cartele SIM, o cameră frontală de 8 megapixeli pentru captura selfie și un senzor de 13 megapixeli în spate cu bliț LED.

Micromax Canvas 2 Plus

Canvas 2 Plus are și jack audio, scanner de amprente, conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS și o baterie tare generoasă de 4000 mAh. Noul telefon va fi disponibil pentru suma de doar 130 dolari în India și sosește pe negru glossy sau negru mat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×