Micromax Canvas 2 Plus debutează în India cu baterie de 4000 mAh, ecran HD+ și preț de doar 130 dolari

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 793 ori
<b>Micromax Canvas 2 Plus debutează în India cu baterie de 4000 mAh, ecran HD+ și preț de doar 130 dolari</b>Pe piața din India debutează pe acest final de săptămână și smartphone-ul Micromax Canvas 2 Plus, un terminal care la prima vedere se prezintă chiar bine ca raport preț-specificații. Este vândut pentru suma de numai 130 dolari și ne oferă

Din partea producătorului Micromax vine pe acest final de săptămână și lansarea smartphone-ului Micromax Canvas 2 Plus, un handset care la prima vedere se prezintă tare bine ca raport preț-specificații. Dispozitivul pe care îl vedeți în imaginile din articol adoptă un design interesant și aduce câte puțin din toate trendurile actuale: panou frontal similar celui de pe S9, dar spate în stil iPhone X.

Micromax Canvas 2 Plus

Pe lista de dotări se află un procesor quad-core de 1.3 GHz, un ecran de 5.7 inch cu rezoluție HD+ și aspect 18:9, respectiv 3 GB RAM + 32 GB de stocare și slot pentru carduri microSD. Oferă suport pentru două cartele SIM, o cameră frontală de 8 megapixeli pentru captura selfie și un senzor de 13 megapixeli în spate cu bliț LED.

Micromax Canvas 2 Plus

Canvas 2 Plus are și jack audio, scanner de amprente, conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS și o baterie tare generoasă de 4000 mAh. Noul telefon va fi disponibil pentru suma de doar 130 dolari în India și sosește pe negru glossy sau negru mat. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×