Microsoft ar putea lansa un smartwatch pe piață În următoarele săptămâni

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 811 ori
<b>Microsoft ar putea lansa un smartwatch pe piață În următoarele săptămâni</b>în timp ce majoritatea companiilor tech de pe piață și-au lansat deja o serie de smartwatch-uri, până acum această categorie de produse nu a fost prezentă în planurile celor de la Microsoft, lucru care se va schimba cât de curând. &nbsp; Prin...

în timp ce majoritatea companiilor tech de pe piață și-au lansat deja o serie de smartwatch-uri, până acum această categorie de produse nu a fost prezentă în planurile celor de la Microsoft, lucru care se va schimba cât de curând.

Prin intermediul unui raport sosit de curând în media, aflăm că gigantul IT Microsoft are în plan lansarea unui smartwatch în doar câteva săptămâni, device ce va sosi chiar în perioada sărbătorilor, moment în care vânzările de produse inteligente au parte de un adevărat boost pe piață.

Deși nu se cunosc detalii despre specificațiile tehnice, se speculează faptul că acest smartwatch va fi mai degrabă unul de tip fitness-tracker ce va aduna date cu privire la numărul de pași, ritmul cardiac sau numărul de calorii arse. De asemenea, acest device va oferi ceva ce nu vedem la smartwatch-urile actuale, și anume suport pentru toate platformele mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×