Iată programul actualizărilor la Android 5.0 Lollipop pentru terminalele HTC populare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.365 ori
<b>Iată programul actualizărilor la Android 5.0 Lollipop pentru terminalele HTC populare</b>Imediat după lansarea lui Android 5.0 Lollipop HTC și-a reînnoit promisiunea că va oferi cel mai nou release Android în maxim 90 de zile de la sosirea codului sursa de la Google. Ei bine, azi descoperim un roadmap în cadrul căruia se afla cele mai...

Imediat după lansarea lui Android 5.0 LollipopHTC și-a reînnoit promisiunea că va oferi cel mai nou release Android în maxim 90 de zile de la sosirea codului sursa de la Google. Ei bine, azi descoperim un roadmap în cadrul căruia se afla cele mai populare telefoane HTC și momentul când vor primi ele actualizările.

Motorola a confirmat la rândul său că Android 5.0 va sosi pe handseturile din seria Moto și Droid din 2013 și 2014 deja. între timp HTC confirmase același lucru pentru HTC One M8 și M7. Informațiile de ultimă oră vin de la LlabTooFeR, care e o sursă recunoscută pentru scăpările legate de HTC. Primele modele care vor primi Lollipop sunt One M7 și M8 Google Play Edition, care vor avea parte de noul software în intervalul noiembrie-decembrie.

Versiunile de handseturi cu interfața Sense își vor primi actualizarea în perioada ianuarie-februarie. Apoi vor urma HTC Desire Eye, HTC Butterfly 2, dar și versiunile dual SIM de HTC One M8 și M7, plus HTC One E8. Acestea vor primi Lollipop pe undeva prin ianuarie-martie. HTC One Mini 2 și HTC Desire 816 vor avea Android 5.0 gata de release în perioada martie-aprilie, iar lista se încheie cu HTC One Max, One Mini și Butterfly S, pe care va ajunge softul cel nou în martie-mai.

Toate aceste terminale sunt 100% confirmate pentru actualizarea la Lollipop.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×