Microsoft lansează astăzi Windows 9; iată cum putem fi la curent cu noutățile ce vor fi prezentate

Autor:  | Publicat în:  Windows 1.371 ori
<b>Microsoft lansează astăzi Windows 9; iată cum putem fi la curent cu noutățile ce vor fi prezentate</b>După cum bine știm, astăzi 30 septembrie, este ziua în care Microsoft va prezenta noul sistem de operare Windows 9, produs software ce va aduce mai multe îmbunătățiri la capitolul experiență de utilizare. Deși Microsoft nu va transmite live...

După cum bine știm, astăzi 30 septembrie, este ziua în care Microsoft va prezenta noul sistem de operare Windows 9, produs software ce va aduce mai multe îmbunătățiri la capitolul experiență de utilizare. Deși Microsoft nu va transmite live evenimentul, vom avea la dispoziție câteva alternative.

Printre acestea se numără atât opțiunea de a fi cu ochii pe site-ul oficial Microsoft pentru a vedea care sunt noutățile aduse de Windows 9, informații ce vor fi postate imediat după ce evenimentul ia sfârșit, fie opțiunea de a urmări o sesiune live blogging ce va fi prezentată de către site-urile tech prezente la fața locului.

Din câte am aflat anterior, Windows 9 va aduce printre altele și meniul start pe desktop, cât și o zonă de notificări de unde vom putea verifica mesajele primite, apelurile de pe Skype, sau alte notificări de pe rețelele de socializare. De asemenea, Windows 9 ar putea sosi la pachet și cu asistentul virtual Cortana. Ce doriți de la următoarea versiune a sistemului de operare Windows?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×