Motorola Droid Turbo apare În bazele de date ale testului benchmark GFXBench

Autor:  | Publicat în:  Motorola 845 ori
<b>Motorola Droid Turbo apare În bazele de date ale testului benchmark GFXBench</b>Deși mare parte dintre știrile din ultimul timp îl au ca subiect pe Moto Shamu, device de 5.9 inch ce ar putea fi lansat sub brand Nexus, există și un alt terminal la fel de interesant, și anume Motorola Droid Turbo. Acesta și-a făcut de curând...

Deși mare parte dintre știrile din ultimul timp îl au ca subiect pe Moto Shamu, device de 5.9 inch ce ar putea fi lansat sub brand Nexus, există și un alt terminal la fel de interesant, și anume Motorola Droid Turbo. Acesta și-a făcut de curând apariția în bazele de date ale testului benchmark GFXBench.

Astfel, aflăm că Moto Droid Turbo va dispune de un display Quad HD de 5.2 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.65 GHz, un GPU Adreno 420, 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 20 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Motorola Droid Turbo GFX Benchmark

De asemenea, vom primi 32 GB spațiu intern de stocare, dintre care 21 GB disponibil pentru utilizator, cât și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat. Din câte putem vedea, Motorola Droid Turbo pare a fi un smartphone perfect din toate punctele de vedere, singurele lucruri rămase de aflat fiind prețul său și data lansării pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×