Microsoft lansează noua brăţara de fitness Band, cu durata de viaţă de 2 zile, GPS şi barometru

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 778 ori
<b>Microsoft lansează noua brăţara de fitness Band, cu durata de viaţă de 2 zile, GPS şi barometru</b>Microsoft nu a lansat doar tableta Surface Pro 4&nbsp;şi două noi telefoane Lumia flagship&nbsp;ieri, ci şi o nouă brăţara de fitness. Ea poartă tot numele de Microsoft Band, ca şi predecesorul său şi costă 250 de dolari, adică cu 50 de dolari...

Microsoft nu a lansat doar tableta Surface Pro 4 şi două noi telefoane Lumia flagship ieri, ci şi o nouă brăţara de fitness. Ea poartă tot numele de Microsoft Band, ca şi predecesorul său şi costă 250 de dolari, adică cu 50 de dolari mai mult decât primul Band.

Purtabilul are un display curbat touch ce măsoară 32 x 18 mm şi o curea dintr-un material inedit "thermal plastic elastomer silicone vulcanate". Dacă rataţi o sesiune de fitness, Cortana vă va face observaţie, iar noul Band aduce şi un barometru, care ajută la măsurarea altitudinii la drumeţii, dar şi când urcăm scări. La bord mai găsim un GPS, senzor de puls, sistem de monitorizare a somnului şi notificări smart.

Microsoft lansează noua brăţara de fitness Band, cu durata de viaţă de 2 zile, GPS şi barometru

Terminalul se conectează la device-uri cu iOS, Android sau Windows Phone şi are şi funcţii inedite precum detectarea calităţii unei lovituri la golf sau statisticile legate de oxigenarea sangelui. Printre aplicaţiile suportate se numără şi Uber, RunKeeper, Starbucks, Subway şi Twitter. Viaţa bateriei ar trebui să fie de 48 de ore aici, iar încărcarea se realizează în puţin sub 1.5 ore.

Microsoft lansează noua brăţara de fitness Band, cu durata de viaţă de 2 zile, GPS şi barometru

La bord se afla şi un giroscop, accelerometru, senzor de lumină ambientala, senzor pentru măsurarea temperaturii pielii, senzor UV, microfon şi un senzor galvanic. Accesoriul e rezistent la apă şi poate fi precomandat chiar acum.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×