Microsoft Lumia 640 XL suportă încărcare wireless, prin intermediul unui accesoriu

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.671 ori
<b>Microsoft Lumia 640 XL suportă încărcare wireless, prin intermediul unui accesoriu</b>Polonezii de la WindowsMania.pl au descoperit că Microsoft Lumia 640 XL vine cu suport pentru &icirc;ncărcare fără fir. Vă reamintim că acest phablet se află &icirc;n teste şi la Mobilissimo.ro, &icirc;n versiunea LTE, care local costă puţin...

Polonezii de la WindowsMania.pl au descoperit că Microsoft Lumia 640 XL vine cu suport pentru încărcare fără fir. Vă reamintim că acest phablet se află în teste şi la Mobilissimo.ro, în versiunea LTE, care local costă puţin peste 1000 de lei.

Handsetul ce rulează Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim ar putea fi alimentat fără fir prin intermediul unui capac spate înlăturabil special. Conectorii pentru aceasta funcţionalitate sunt vizibili la înlăturarea capacului spate, iar documentele oficiale fac aluzie la această funcţie. Microsoft nu a lansat încă o carcasă cu încărcare wireless pentru acest model, dar dacă ei nu o vor face atunci un producător de accesorii pentru telefoane se va mişca rapid cu siguranţă şi va produce un accesoriu de genul.

Microsoft Lumia 640 XL este un phablet cu diagonală de 5.7 inch şi rezoluţie 720p. El vine cu o cameră de 13 megapixeli cu tehnologie Zeiss în spate şi un procesor quad core Snapdragon 400 la bord, dar şi o baterie de 3000 mAh. Aţi remarcat probabil în unboxingul nostru ca înlăturarea capacului spate a fost oarecum dificilă. Ei bine se pare că trebuie aplicată o anumită tehnică pentru a o face mai uşoară, pornind din zona inferioară a carcasei şi nu de sus cum am făcut eu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×