Viitorul smartwatch Samsung ar putea sosi cu suport NFC pentru plăți

723 ori
<b>Viitorul smartwatch Samsung ar putea sosi cu suport NFC pentru plăți</b>Cu toate că Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sosesc cu supor pentru Samsung Pay prin care putem efectua plăți direct cu telefonul, acesta &icirc;ncă nu a fost lansat comercial pentru moment. Totuși, odată cu punerea sa &icirc;n funcțiune, ne-am putea...

Cu toate că Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sosesc cu supor pentru Samsung Pay prin care putem efectua plăți direct cu telefonul, acesta încă nu a fost lansat comercial pentru moment. Totuși, odată cu punerea sa în funcțiune, ne-am putea aștepta și la debutul unui smartwatch cu aceleași funcții la pachet.

Această informație sosește prin intermediul unui raport din Coreea de Sud, material ce ne dă de înțeles că Samsung pregătește un smartwatch dotat cu NFC, tehnologie prin care se vor putea realiza plățile.

Cât despre Samsung Pay, se pare că acest serviciu va debuta oficial începând din luna septembrie prin intermediul unor parteneri ca și American Express, Bank of America, și alte câteva nume importante din domeniu. Tot în septembrie îl vom vedea și pe Note 5, terminal care va oferi la rândul său suport NFC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×