Microsoft Lumia 650 primeşte încă o serie de imagini 3D, la pachet cu un posibil preţ

947 ori
<b>Microsoft Lumia 650 primeşte încă o serie de imagini 3D, la pachet cu un posibil preţ</b>Telefonul Microsoft Lumia 650 primea o randare cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, publicată pe web de către faimosul @evleaks, care la acel moment numea acest model "ultimul Lumia". El revine azi &icirc;ntr-o serie de noi imagini, care sosesc la...

Telefonul Microsoft Lumia 650 primea o randare cu câteva zile în urmă, publicată pe web de către faimosul @evleaks, care la acel moment numea acest model "ultimul Lumia". El revine azi într-o serie de noi imagini, care sosesc la pachet cu un posibil preţ.

Cu provenienţa din Germania, de la site-ul Winfuture.de, aceste randări nu dezvăluie nimic nou sau fundamental despre smartphone. El adoptă acelaşi design angular şi muchii destul de groase, plus ceea ce pare a fi o ramă metalică. Decupajul din inferioară indica prezenţa unui difuzor în acea zonă, deşi nu putem garanta acest lucru.

S-ar părea că sursele vorbesc despre un preţ de 220 de euro şi disponibilitate prin Orange Franţa şi Cricket Wireless. Lumia 650 ar urma să vină cu un ecran 720p de 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 210 sau 212, o baterie de 2000 mAh şi slot microSD. Încă nu avem o dată clară de lansare, dar MWC e o posibilitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×