Microsoft Lumia 850/Honjo apare în noi randari; Încă nu e clar dacă a fost anulat sau nu

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 444 ori
<b>Microsoft Lumia 850/Honjo apare în noi randari; Încă nu e clar dacă a fost anulat sau nu</b>AUCu c&acirc;teva zile &icirc;n urma vedeam c&acirc;teva fotografii cu Microsoft Lumia 850 (Mobilissimo.ro), telefon aparent anulat şi cunoscut şi sub numele de cod Honjo. Zvonurile vorbeau despre o revenire a sa, iar azi vedem &icirc;ncă o randare cu...

AUCu câteva zile în urma vedeam câteva fotografii cu Microsoft Lumia 850 (Mobilissimo.ro), telefon aparent anulat şi cunoscut şi sub numele de cod Honjo. Zvonurile vorbeau despre o revenire a sa, iar azi vedem încă o randare cu handsetul.

De această dată terminalul apare în varianta albă cu muchii aurii şi într-una neagră cu o muchie metalică arătoasă. Protuberanta camerei e în continuare prezenta şi acest model ar urma să fie atipic de subţire pentru un Lumia, undeva pe la 6.92 mm în grosime. E posibil ca Lumia 850 să aibă o cameră frontală cu scanner de iris sau blitz frontal, conform unei scăpări trecute.

Mai interesant mi se pare faptul că avem scrisă pe ecran ora "8:50", indiciu clar despre identitatea handsetului dar şi data curentă: 12 decembrie. Honjo ar urma să fie un phablet cu ecran de 5.7 inch şi procesor Qualcomm Snapdragon 617. Ar fi păcat că acest model să fie anulat, mai ales că ar fi un midranger excelent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×