Oferta "cumperi un Lumia 950 XL, primeşti un Lumia 950" e reală, a debutat în Canada pentru început

2.267 ori
<b>Oferta "cumperi un Lumia 950 XL, primeşti un Lumia 950" e reală, a debutat în Canada pentru început</b>Microsoft a venit cu o idee puțin inedită pentru a scăpa de surplusul de terminale Lumia 950 și 950 XL. Astfel, în Canada debutează un program special prin care clienții ce achiziționează un smartphone Lumia 950 XL vor primi în mod gratuit și un Lumia 950

Cu câteva ore în urmă vă informam că un dezvoltator apropiat de Microsoft ar fi aflat că firma din Redmond pregăteşte o ofertă specială, ce implică gratuitatea pentru modelele Lumia 950. Practic, cei care cumpărau un Lumia 950 XL primeau un Lumia 950 gratis şi se pare că oferta e reală, ea debutând acum în Canada.

Nu ne-ar mira să se extindă pe viitor si sa ajunga si la noi, mai ales dacă stocurile rămase nevândute ale acestor modele sunt atât de ample pe cât se zvoneşte. Microsoft ar fi livrat 2.3 milioane de telefoane trimestrul trecut, dar nu e clar şi câte s-au vândut. Orientativ, un Microsoft Lumia 950 XL costă 849 dolari canadieni, adică 668 de dolari american, iar cadoul sub forma lui Lumia 950 costă 590 dolari.

Ambele telefoane debutau toamna trecută, împreună cu Surface Pro 4 şi Surface Book şi a durat ceva până au ajuns pe piaţă. De atunci nu am auzit că ele să se fi vândut în cantităţi mari sau să fi fost vreun succes răsunător. În ziua de azi dotările sunt la nivel de flagship al primăverii anului 2015, cu 3 GB RAM, procesor Snapdragon 810 şi ecran Quad HD de 5.7 inch pentru Lumia 950 XL.

Poate doar Continuum se tenteze în mod deosebit...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×