Spy Shop Black Friday 2017

Microsoft primește În sfârșit brevetul pentru ecranul de start Windows 8

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 698 ori
<b>Microsoft primește În sfârșit brevetul pentru ecranul de start Windows 8</b>Deși ați putea crede că cei de la Microsoft dețineau un brevet pentru ecranul de start Windows 8 încă de la lansarea acestui sistem de operare, se pare că lucrurile nu au fost chiar așa. Brevetul cu pricina a fost obținut abia acum câteva zile,...

Deși ați putea crede că cei de la Microsoft dețineau un brevet pentru ecranul de start Windows 8 încă de la lansarea acestui sistem de operare, se pare că lucrurile nu au fost chiar așa. Brevetul cu pricina a fost obținut abia acum câteva zile, deși aplicația depusă de către Microsoft a fost completată în septembrie 2011.

Design-ul acestui brevet a fost obținut pe 28 ianuarie 2014, la aproximativ 2 ani de la depunerea aplicației, ceea ce poate părea puțin ciudat. Credem că în această perioadă de așteptare ce a durat 2 ani, un alt producător ar fi putut depune un brevet similar și ar fi putut obținut astfel licența pentru folosirea lui.

Brevetul depus de Microsoft purta numărul US D698, 359 S, conținea 4 pagini și se numea “Ecran de start cu interfață grafică”. Inventatorul acestui design este Ethan Nelson Ray, un dezvoltator de interfețe grafice, ce a lucrat în trecut la Microsoft, iar în prezent este angajat în cadrul companiei Google.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×