Microsoft "se combină" la achiziția Yahoo cu câțiva investitori de rang Înalt

1.062 ori
<b>Microsoft "se combină" la achiziția Yahoo cu câțiva investitori de rang Înalt</b>După câțiva ani de tăcere la acest capitol, Microsoft mai are o tentativă de a prelua Yahoo!, conform Wall Street Journal, care afirmă că gigantul din Redmond se va asocia cu Silver Lake Partners și Canada Pension Plan Investment Board pentru...

După câțiva ani de tăcere la acest capitol, Microsoft mai are o tentativă de a prelua Yahoo!, conform Wall Street Journal, care afirmă că gigantul din Redmond se va asocia cu Silver Lake Partners și Canada Pension Plan Investment Board pentru achiziție.

Se vehiculează câteva miliarde bune aici, iar Wall Street Journal afirma că nu mai puțin de 9 alte firme din domeniul financiar studiază achiziția Yahoo!, deci Microsoft are rivali. în ianuarie 2008 Yahoo refuza 44.6 miliarde de dolari, iar după această ofertă a urmat totuși un parteneriat între cele doua companii la capitolul motoare de căutare și apoi schimbarea CEO-ului Jerry Yang.

Recent CEO-ul a fost schimbat din nou, iar acțiunile Yahoo au scăzut dramatic. Dacă tranzactia din 2008 ar fi plasat motorul de cautare la valoarea de 31 de dolari per acțiune, acum Yahoo a ajuns undeva la 16 dolari... MS și Yahoo refuza să comenteze deocamdată, dar să nu rămâneți surprinși dacă până la Crăciunul viitor Yahoo Messenger va veni cu Windows 8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×