Nokia Sabre, Încă un model Windows Phone fotografiat prematur...

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.428 ori
<b>Nokia Sabre, Încă un model Windows Phone fotografiat prematur...</b>Este ziua scăpărilor se pare, astfel că după ce am văzut primele imagini cu Nokia 800 aka Searay, este rândul lui Nokia Sabre să ajungă vedetă pe blogurile tech. în așteptarea evenimentului Nokia World 2011, se pare că finlandezii au dat...

Este ziua scăpărilor se pare, astfel că după ce am văzut primele imagini cu Nokia 800 aka Searay, este rândul lui Nokia Sabre să ajungă vedetă pe blogurile tech. în așteptarea evenimentului Nokia World 2011, se pare că finlandezii au dat drumul la robinetul cu zvonuri, pentru a crește nerăbdarea publicului.

Dacă Nokia 800 este un N9 cu alt OS, Nokia Sabre este un Windows Phone cu un design ce îmi amintește puțin de modelul C7. Terminalul vine cu procesor de 1.4 GHz, 1 GB RAM și un display WVGA de 3.5 inchi, dacă zvonurile sunt reale. în plus, el va incorpora o cameră de 5 megapixeli, iar prețul sau este plasat undeva în jurul valorii de 300-350 de euro.

Din păcate, neclaritatea imaginii nu ne permite să ne dăm seama cum arată butoanele Home, Back și Search, tipice lui Windows Phone. Deocamdată avem două modele ce vor fi prezentate săptămâna viitoare, în cadrul Nokia World: Sabre și Nokia 800. Vom ajunge oare la un trio sau ne va da Nokia pe spate cu o tabletă Windows 8?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×