Mobicast 17: Podcast Mobilissimo.ro despre Surface Pro 3, filmul și jocurile Godzilla, 3 concursuri cu premii și răspunsuri la Întrebări

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.187 ori
<b>Mobicast 17: Podcast Mobilissimo.ro despre Surface Pro 3, filmul și jocurile Godzilla, 3 concursuri cu premii și răspunsuri la Întrebări</b>​în Mobicast 17, cel mai nou Podcast Mobilissimo.ro discutăm despre proaspăt anunțată tableta Surface Pro 3, dar și despre multe altele și că de obicei avem concursuri pentru voi și răspunsuri la întrebări. Hai să vedem ce mai e nou pe...

​în Mobicast 17, cel mai nou Podcast Mobilissimo.ro discutăm despre proaspăt anunțată tableta Surface Pro 3, dar și despre multe altele și că de obicei avem concursuri pentru voi și răspunsuri la întrebări. Hai să vedem ce mai e nou pe piața telecom.

Printre altele aflăm că Rihanna a distrus iPhone-ul șefului poliției din Los Angeles, pentru că apoi să doneze zeci de mii de dolari pentru un fond dedicat ofițerilor căzuți la datorie. în plus, telefonul a ajuns pe eBay, fiind vândut la un preț uriaș, de peste 66.000 de dolari, impresionant pentru un handset stricat. Apoi aflăm că HTC Desire 816 e tot mai greu de găsit în stocurile retailerilor de la noi, semn că se vinde bine, mai ales cu prețul sau de 1200/1300 lei.

Cider a reușit să aducă aplicații și jocuri iOS pe Android printr-un soi de emulator, dacă nu vă așteptați ca el să fie finisat prea curând, deoarece e migălos. Am aflat și că YouTube ar vrea să cumpere Twitch TV, serviciu de live streaming pentru jocuri și alte conținuturi, contra a 1 miliard de dolari. Pe Twitch a prezentat și Gameloft o parte din gameplay-ul lui Modern Combat 5 pe 22 mai, într-o sesiune de live streaming, iar jocul arata fantastic. încă nu avem o dată de lansare, dar e posibil să vedem titlul debutând aproape de finalul anului, în tradiția seriei MC.

în ultimele zile am observat apariția a nu mai puțin de 3 tablete Android din China, cu procesoare Intel 64 bit, deci e deja un trend. Iar prețurile nu erau deloc rele pentru aceste modele cu brand anonim că Onda sau Neso. Nokia X2 a avut parte de primul leak în benchmarkuri și aflăm că el va avea 1 GB RAM și va crește diagonală la 4.3 inch și rezoluția camerei la 5 MP. între timp am realizat un review lui Nokia X și urmează să fie publicat pe YouTube, dacă nu a fost deja.

Vă reamintesc că avem 3 concursuri pentru voi, unul cu un super smartphone octa core Evolio premiu și celelalte două cu tablete Allview. Tentant? Găsiți regulile în articolele de unboxing! Tableta Xiaomi Mi Pad a fost în sfârșit anunțată cu câteva zile în urmă și am aflat că ea vine cu procesor Nvidia Tegra K1 și design de iPad Mini. Terminalul dispune sid e 2 GB RAM și de o rezoluție Rețină, iar prețul nu e rău deloc: 240 de dolari.

Am inclus în Mobicast informații proaspete despre HTC One M8 Prime și Galaxy S5 Prime, dar și cu zvonuri despre o posibilă nouă cutie pentru terminalele Nokia Lumia. Vedeta săptămânii a fost tableta Surface Pro 3, anunțată de Microsoft pe 20 mai în cadrul unui eveniment special. Acest produs vine cu ecran de 12 inch, cu rezoluție de 2160 x 1440 pixeli și un stylus special, plus variante de procesor Core i3, i5 sau i7, cu 4 sau 8 GB RAM. Din păcate nu am avut și o versiune Surface Mini așa cum ne așteptam...

Cel mai subțire telefon din lume a debutat în această săptămână în România, sub numele de Allview X2 Soul, măsurând doar 5.5 mm în grosime, iar prețul sau este de 1499 lei. Am trecut apoi la întrebări, care au fost cam puține ce-i drept. Printre altele ați aflat de hobby-urile mele, dacă voi cumpăra iPhone 6 sau nu, cum stăm cu optimizarea lui Amazing Spiderman 2 pe diferite platforme, când vine recenzia lui Nokia X sau de ce nu există un canal de reviewri de jocuri pe mobil în România.

Pe final am discutat în secțiunea Diverse despre slabul film Godzilla și groaznicele jocuri asociate din Play Store și App Store. Unul este nejucabil, iar celălalt e Candy Crush deghizat. Am încheiat acest Mobicast cu predicții pentru finala Champions League, o recomandare de serial nou (Brooklyn Nine Nine) și cu un reminder legat de lansarea lui Watch Gods pe 27 mai.

Sper că ați savurat acest Mobicast și vă invit pe Forum și pe canalul YouTube, unde aștept mai multe întrebări!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×