Extreme Beats se adresează celor ce vor să experimenteze calitate audio impresionantă pentru dispozitivele Android (Root - Descărcare)

1.013 ori
<b>Extreme Beats se adresează celor ce vor să experimenteze calitate audio impresionantă pentru dispozitivele Android (Root - Descărcare)</b>Alegerea unui dispozitiv Android nu se rezumă pentru toată lumea la numărul de nuclee ale procesorului sau mărimea ecranului. Valențele multimedia sunt de asemenea de importanță majoră, aspect pe care producătorii se bazează tot mai mult. &nbsp;...

Alegerea unui dispozitiv Android nu se rezumă pentru toată lumea la numărul de nuclee ale procesorului sau mărimea ecranului. Valențele multimedia sunt de asemenea de importanță majoră, aspect pe care producătorii se bazează tot mai mult.

Sunt de părere că software-ul nu este suficient pentru a atinge un nivel optim referitor la caracteristici cum este calitatea foto sau audio. Totuși, în legătură cu ultima, Applicare Studios par a fi atins un nivel promițător referitor la audiția muzicală. Și aceasta nu este tot. Dezvoltatorul promite calitate audio impresionantă la nivelul întregului sistem. Aceasta înseamnă inclusiv în cadrul convorbirilor telefonice sau Skype.

Extreme Beats se găsește de acum la versiunea 1.0, ulterior unei perioade destul de lungă de teste. Mod-ul se adresează celor care au terminalele root-ate și dispun de o interfață custom recovery. Extreme Beats se găsește în două variante: Studio și eXtremeBass. în ce privește instalarea, producătorul promite compatibilitate cu majoritatea dispozitivelor Android. Fișierul .zip se descarcă și instalează prin intermediul Recovery, o metodă deja foarte familiară printre utilizatorii OS-ului Google.

Din păcate, utilizatorii terminalului Galaxy Y Duos (Android 2.3) nu se vor putea bucura de această îmbunătățire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×