Mobicast 27: Podcast Mobilissimo.ro despre Galaxy Tab S În teste, verdictul OnePlus One, leakuri de la IFA și slabul Hercules (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.409 ori
<b>Mobicast 27: Podcast Mobilissimo.ro despre Galaxy Tab S În teste, verdictul OnePlus One, leakuri de la IFA și slabul Hercules (Video)</b>Iată încă un Mobicast, podcastul cu numărul 27 la Mobilissimo.ro, în care avem de răspuns la nu mai puțin de 209 comentarii la Mobicastul precedent și asta doar pe YouTube! Ca de obicei vă mulțumim pentru susținere și am dori să vă mulțumim...

Iată încă un Mobicast, podcastul cu numărul 27 la Mobilissimo.ro, în care avem de răspuns la nu mai puțin de 209 comentarii la Mobicastul precedent și asta doar pe YouTube! Ca de obicei vă mulțumim pentru susținere și am dori să vă mulțumim în numele întregii echipe pentru atingerea numărului aniversar de peste 20.000 de abonați ai canalului YouTube. Nu uitați de concursul nostru care va aduce o tabletă Evolio Quattro 3G, cu un review ce va fi publicat foarte curând.

Am primit între timp în teste tableta Samsung Galaxy Tab S 8.4, care e foarte arătoasă și subțire și include un ecran Super AMOLED ce arata excelent. Terminalul arată ca un Galaxy S5 mai mare și costă în jur de 1899 lei la eMAG.ro. între timp am văzut câteva porțiuni din Sony Xperia Z3, scăpate pe web în avampremiera lui IFA 2014, iar Samsung Galaxy Alpha pare a fi un nou model care să ne atragă atenția prin carcasa sa metalică, după Galaxy F/S5 Prime.

Se zvonește că acesta va fi un model midrange, cu display HD de 4.7 inch, procesor quad core Snapdragon 800, 2 GB RAM și camera de 13 MP și aparent cu linii de design ce ne duc înapoi la Galaxy S II. Foarte multe companii și-au anunțat rezultatele trimestriale în ultimele zile, printr ele numărându-se și Vodafone România, care a pierdut 92.000 de clienți în ultimele 3 luni. ZTE a lansat brățara de fitness grand bând, care vine cu suport Bluetooth 4.0 și se poate conecta la terminale cu Android 4.3 și versiuni ulterioare, dar și la modele iPhone.

Din câte am înțeles brățara măsoară pulsul și afișează informațiile pe display într-un stil punctat că Dot View de la HTC. Au început să apară și prototipuri de Motorola Moto X+1, cu ecran Full HD de 5 inch, CPU Snapdragon 800, 2 GB RAM și baterie de 2900 mAh, dar și acel spate customizabil, cu un capac care poate fi fabricat și din lemn, printre altele. Lenovo are un eveniment mare programat pentru 5 august, în cadrul căruia îl va lansa pe K920, un nou phablet de 6 inch cu carcasa metalică, 3 GB RAM și procesor Snapdragon 801, dar și cu baschetbalistul Lebron James că imagine.

Am descoperit tot în ultima săptămână avem bancomat Bitcoin la București, bursa Bitcoin la Oradea și că Qualcomm are probleme antitrust pe piața din China, deoarece domina prea autoritat zona de procesoare de smartphone. A apărut un scandal sau două legate de Xiaomi, în special legat de anunțurile false cu privire la epuizarea rapidă de stoc, care aparent ar fi artificii de PR și nu cifre reale de vânzări inițiale. Tot Xiaomi ar prelua datele personale ale utilizatorilor modelului Redmi Note și le-ar trimite către servere din China, deși oficialii companiei neagă tot.

Ne mai pregătim în următoarele zile pentru un eveniment HTC, care ne va aduce un terminal Windows Phone, probabil modelul W8 cu specificații high end și WP 8.1 Update 1 preinstalat. Am răspuns, sau mai bine zis am încercat să răspundem la sutele de întrebări, inclusiv una legată de primirea de telefoane sparte sau stricate. Ei bine da, s-a întâmplat o singură dată și era un model Huawei Ascend P6. Ați aflat și ce sporturi practic, cu ce note am terminat școala generală, liceul și facultatea și în continuare mă declar intrigat de foarte multele voastre întrebări despre Galaxy S4.

Cred că este al treilea Mobicast la rând când el e telefonul despre care mă întrebați cele mai multe lucruri. Ați aflat și dacă am jucat Starcraft sau Warcraft, care e rapperul meu preferat, care e cel mai bun telefon testat la Mobilissimo.ro și misterul lui Xperia Z1 Compact și al "nebuniei" sale. încă o dată vă mulțumesc pentru cele 200 de întrebări! în secțiunea Diverse am discutat despre Hercules, filmul cu actorul The Rock și jocul asociat, ambele slabe.

Primul este un film despre un bărbat musculos care antrenează țărani pentru a cuceri Tracia, iar prietenii săi răspândesc zvonuri că el ar fi zeu. Filmul e foarte scurt, de abia ajungând la o oră și 30 de minute. Jocul are lag, e disponibil gratuit pe Android și seamănă cu Infinity Blade. Am vorbit și despre un alt film foarte prost, numit Sex Tape, în care Cameron Diaz și Jason Segel fac reclamă la iPad.

V-am reamintit și că se apropie festivalul Summer Well, organizat weekendul viitor și la care participă artiști că Placebo sau John Newmann. V-am recomandat și restaurantul bazat pe mâncăruri de peste Nordsee și cam acesta a fost Mobicast 27, încărcat cu informații și răspunsuri la întrebări. Vă așteptam în continuare pe YouTube, pe Forum și pe site să mărim și mai mult comunitatea Mobilissimo.ro.
​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×