Mobicast 28: Podcast Mobilissimo.ro despre IFA 2014 și lansările plănuite, lansare Lenovo Vibe Z2 Pro și din nou fotbal (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.393 ori
<b>Mobicast 28: Podcast Mobilissimo.ro despre IFA 2014 și lansările plănuite, lansare Lenovo Vibe Z2 Pro și din nou fotbal (Video)</b>Dacă e vineri, e Mobicast, de această dată podcastul cu numărul 28 la Mobilissimo.ro. Azi discutăm despre IFA 2014 în special, cu mențiunea că îl vom avea pe colegul Claudiu Sima în Berlin luna viitoare, să ne aducă noutăți legate de Samsung...

Dacă e vineri, e Mobicast, de această dată podcastul cu numărul 28 la Mobilissimo.ro. Azi discutăm despre IFA 2014 în special, cu mențiunea că îl vom avea pe colegul Claudiu Sima în Berlin luna viitoare, să ne aducă noutăți legate de Samsung Galaxy Note 4 și Sony Xperia Z3. între timp vă reamintesc că am publicat recenzia lui Evolio Quattro 3G și că puteți câștiga tableta la concurs.

în această săptămână am văzut că HTC a trimis invitații pentru un eveniment organizat pe 19 august, eveniment axat pe Windows Phone, se pare. La acea dată compania ar urma să prezinte handsetul HTC W8, un soi de HTC One M8 cu Windows Phone 8.1, din câte am înțeles. Huaweia trimis la rândul său invitații presei, pentru un eveniment organizat în cadrul IFA pe 4 septembrie, iar Samsung a confirmat lansarea noului Note tot cu o invitație pentru data de 3 septembrie, la un eveniment Unpacked berlinez.

între timp Microsoft și Samsung sunt în procese, pe tema unor bani pentru licențe Android neplătiți de Samsung, iar aceeași firmă sud coreeană a pierdut mult din valoare la bursă, aproximativ 15 miliarde de dolari după ce a publicat rezultate financiare sub așteptări și vânzările sale au dezamăgit. Tot în ultimele zile a fost lansat și Windows Phone 8.1 GDR, care aduce printre altele posibilitatea de a crea foldere pe WP 8.1, SMS forwarding și combinarea threadurilor.

Au apărut și tot mai multe leakuri cu Samsung Galaxy Alpha, pe alb și pe negru, iar acest model aduce puțin cu Galaxy S II și aduce și un corp metalic, sau măcar parțial metalic, dacă ne luăm după fotografiile care îi scot în evidență marginea metalizată. Am aflat că LG va depăși 60 de milioane de telefoane livrate în acest an, fiind aproape de egalitate cu Samsung, la final de 2014, dacă totul merge bine.

Revenind la Galaxy Note 4, se vehiculează de ceva vreme o listă cu specificații pentru phablet, printre care s-ar putea număra un procesor Snapdragon 805, un nou stylus cu noi funcții, ecran Quad HD de 5.7 inch, camera de 16 megapixeli și 3 sau 4 GB RAM. Am văzut cu câteva zile în urma 2 știri amuzante pe Mobilissimo: una cu câini care învățau să folosească tablete și una cu un rus salvat de un urs care îl atacă, acesta fiind speriat de soneria telefonului sau, o melodie de Justin Bieber.

O altă veste importanță ar fi lansarea lui Lenovo Vibe Z2 Pro, un nou phablet cu ecran Quad HD de 6 inch, procesor Snapdragon 801 și 3 GB RAM, dar și camera de 16 megapixeli. El are carcasa metalică și măsoară doar 7.7 mm în grosime. Wall Street Journal ne-a asigurat că evenimentul Apple dedicat lui iPhone 6 are loc pe 9 septembrie, iar LG G3 Stylus a fost subiect de leakuri, drept un handset midrange cu ecran de 5.7 inch și 1 GB RAM, plus cameră de 8 MP.

Nokia din Finlanda a făcut angajări în vederea începerii producției de terminale purtabile HERE cel mai probabil și Applea brevetat controale de gaming touch pentru spatele lui iPad. Am trecut apoi la întrebări, printre care și unele legate de sosirea lui BioShock pe iOS, nelămuriri legate de CyanogenMod, curiozități despre Nvidia Shield Tablet și dueluri între OnePlus One și Galaxy S5. Am fost întrebat și dacă sunt căsătorit, dacă prefer Cola sau Fanta, când apare iPhone 6 și FIFA 15 pe Android, dar și multe altele. Am avut de această dată peste 130 de întrebați la precedentul Mobicast.

în secțiunea Diverse am discutat despre reînceperea competițiilor fotbalistice în care sunt implicate echipele romanești. Am vorbit despre super golul lui Adi Mutu din meciul Petrolul - Viktoria Plzen, dar și despre slăbiciunile Stelei în meciul din Champions League. Apoi am discutat despre noi jocuri, precum Godus al lui Peter Molyneux, un simulator de zeitate, în care ești Dumnezeul unei luni, muți forme de relief și faci să plouă cu foc peste omuleți. Am abordat și subiectul BioShock 1 pe iPad în curând și am povestit câte puțin despre Amazing Spiderman 2, un film neașteptat de bun, cu un mixaj sonor excelent.

V-am reamintit că în acest weekend începe festivalul Summer Well, la care participa și formația Placebo și am menționat și 2 jocuri de PS Vita care mă tentează, dar și o carte controversată pe care o citesc pe iPad (The End of Alice), un fel de Lolita. Cam acesta a fost Mobicast 28, vă aștept că de obicei pe Forum, site și canal YouTube cu întrebări, nelămuriri, curiozități și discuții.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×