Posibilele specificații ale lui Nokia Lumia 730 ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Nokia 823 ori
<b>Posibilele specificații ale lui Nokia Lumia 730 ajung pe web</b>Un device pe care l-am putut admira ieri într-o primă serie de fotografii este Lumia 730, terminal Windows Phone 8.1 ce ne va pune la dispoziție o cameră selfie de 5 megapixeli și care va aduce dotări mid-range după cum aflăm din leak-urile de...

Un device pe care l-am putut admira ieri într-o primă serie de fotografii este Lumia 730, terminal Windows Phone 8.1 ce ne va pune la dispoziție o cameră selfie de 5 megapixeli și care va aduce dotări mid-range după cum aflăm din leak-urile de astăzi.

Se pare că Nokia Lumia 730 va integra un display de 4.7 inch fie cu rezoluție FWVGA (854 x 480 pixeli), fie cu rezoluție HD, 1 GB memorie RAM, un procesor quad-core, 8 GB spațiu de stocare intern, un slot microSD de până la 128 GB, o cameră secundară de 6.1 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli.

De asemenea, aflăm că acest device va dispune de două sloturi SIM, cât și faptul că nu vom primi un buton pentru camera foto. Se așteaptă ca Nokia Lumia 730 să debuteze în această toamnă împreună cu un nou update software denumit “Debian Red”.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×