Modern Combat 5 disponibil acum pe Android; Îl puteți descărca de aici

952 ori
<b>Modern Combat 5 disponibil acum pe Android; Îl puteți descărca de aici</b>Deși ni s-a promis că Modern Combat 5 va sosi pe 24 iulie, jocul a fost pus la dispoziție spre download din Play Store încă de pe 23. Cei de la Gameloft au avut unele probleme cu acest joc, după ce versiunea de iOS a ajuns pe web încă din...

Deși ni s-a promis că Modern Combat 5 va sosi pe 24 iulie, jocul a fost pus la dispoziție spre download din Play Store încă de pe 23. Cei de la Gameloft au avut unele probleme cu acest joc, după ce versiunea de iOS a ajuns pe web încă din weekendul trecut, prin intermediul torrentelor.

Modern Combat 5 Blackout poate fi descărcat de aici și costă 7 dolari. Vestea bună e că el nu include deloc in app purchases și are un multiplayer cel puțin la fel de atractiv ca și predecesorul său. Titlul include 4 clase customizabile de personaje, printre care și Assault, Heavy, Recon sau Sniper, fiecare cu posibilitatea de a crește în nivel. Puteți activa skilluri speciale în funcție de clasă, "cheltuind" puncte de skill.

Modern Combat 5 disponibil acum pe Android; Îl puteți descărca de aici

Se pare că povestea e acum mult mai puțin superficială decât în precedentele jocuri și vă va duce prin zone diferite ale globului, de la Tokyo la Veneția. Grafică e una foarte arătoasă, asociată mai degrabă consolelor, cu efecte dinamice de iluminare și frame rate ridicat. Armele se customizeaza cu atașamente, iar în multiplayer puteți juca în echipe și comunica prin chat cu alți jucători.

Există și o serie de misiuni Spec Ops, cu dificultate crescută și un feeling real de FPS plin de adrenalină. Ați jucat MC5? Cum vi se pare?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×