Modulul de cameră triplă destinat lui Galaxy S10+ va include și un senzor super-wide-angle

595 ori
<b>Modulul de cameră triplă destinat lui Galaxy S10+ va include și un senzor super-wide-angle</b>Cu toate că mai ne despart luni bune până la debutul smartphone-ului Samsung Galaxy S10+, veștile referitoare la acest device continuă să își facă apariția online. S-a tot vorbit despre camera triplă pe care sud-coreenii urmează să o ofere pe

Deși lansarea lui Samsung Galaxy S10 este la aproximativ 9 luni distanță, zvonurile asociate acestui terminal sunt într-o continuă creștere, majoritatea având de-a face cu partea de captură foto ce va fi serios îmbunătățită. Chiar de curând am aflat că sud-coreenii au în plan să ofere o cameră triplă pe varianta Galaxy S10+și că vor mai exista și alte două modele, un S10 cu ecran plat și un altul cu ecran curbat pe margini.

Astăzi ne axăm doar pe Galaxy S10+, asta pentru că primim detalii referitoare la modulul de cameră triplă pe care acest model îl va integrat la bord. Potrivit celor de la AllAboutSamsung, se pare că phablet-ul așteptat în februarie 2019 va aduce următorul setup de camere foto în spate: 12 megapixeli (Dual Aperture) + 16 mpx (deschidere f/1.9, unghi wide 123 grade) + 13 megapixeli (deschidere f/2.4).

Din câte suntem informați, senzorul super wide de 16 megapixeli nu va oferi autofocus sau OIS (sistem de stabilizare optică a imaginii), acesta fiind similar setup-ului de pe flagship-urile LG unde rolul său este acela de a permite captura wide pentru peisaje, clădiri și alte elemente care fotografiate printr-un senzor obișnuit nu ar încăpea în cadru.

Funcția ar fi binevenită și telefonul s-ar transforma astfel într-o unealtă perfectă pentru fotografi, având funcții variante într-un singur pachet. Publicația AllAboutSamsung mai spune că aceste detalii nu au fost finalizate, astfel că ceva s-ar mai putea schimba pe parcursul etapei de dezvoltare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×