Samsung Galaxy S10 este așteptat în 3 variante diferite! Una dintre acestea ar avea cameră triplă

1.475 ori
<b>Samsung Galaxy S10 este așteptat în 3 variante diferite! Una dintre acestea ar avea cameră triplă</b>În tandem cu zvonurile asociate lui Samsung Galaxy Note 9 sosesc destul de multe informații și despre Galaxy S10, flagship-ul sud-coreenilor așteptat să debuteze chiar în prima lună a lui 2019. Astăzi descoperim câteva detalii despre variantele

Cu toate că următorul flagship Samsung din seria Galaxy S este așteptat să debuteze abia în prima lună a anului 2019, zvonurile legate de acest terminal sunt destul de numeroase în momentul de față. Chiar de curând aflam că smartphone-ul Galaxy S10 este cunoscut la nivel intern sub numele de cod Beyond, iar acum descoperim că de fapt sunt pregătite 3 variante de S10: Beyond 0, Beyond 1 și Beyond 2.

Primul de pe listă și anume "Beyond 0" ar fi modelul entry din trio care va oferi un ecran plat de 5.8 inch și care va purta și cel mai mic preț din toate cele 3 variante. Nu este clar dacă vor fi diferențe în materie de echipare hardware, fiind sugerată posibilitatea de a vedea ceva în genul lui Galaxy S7 aici, adică o variantă cu ecran plat și atât, fără diferențe la procesor, RAM, sau cameră foto.

Următorul intitulat Beyond 1 va avea tot ecran de 5.8 inch, numai că aici marginile laterale vor fi curbate exact cum se întâmplă la ora actuală cu Galaxy S9. Ultimul din trio, adică Beyond 2 este cel care ne interesează în mod special - acesta fiind succesorul lui Galaxy S9+ care va opta pentru un ecran curbat de 6.2 inch și o premieră Samsung, pentru o cameră triplă în partea din spate. 

Cu toate că nu există detalii despre sistemul acesta de 3 camere foto, este de așteptat ca setup-ul să fie similar cu cel văzut pe Huawei P20 Pro. Prețul ar putea trece de 1000 euro pentru acest model!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×