MOTO RAZR revine sub forma unui pliabil cu clapetă! Are ecran de 6.2 inch și un preț pe măsură

2.105 ori
<b>MOTO RAZR revine sub forma unui pliabil cu clapetă! Are ecran de 6.2 inch și un preț pe măsură</b>După multe leak-uri și zvonuri ce au tot sosit pe parcursul acestui an, iată că primul pliabil Motorola este acum oficial. Este o reinventare a celebrului Moto RAZR, doar că acum avem parte de un model cu ecran pliabil

După multe leak-uri și zvonuri ce au tot sosit pe parcursul acestui an, iată că primul pliabil Motorola este acum oficial. Este o reinventare a celebrului Moto RAZR, doar că acum avem parte de un model cu ecran pliabil la interior. Numele dispozitivului este MOTO RAZR 2019 și din rândurile de mai jos aflăm ce ne rezervă și desigur piperatul preț la care va fi comercializat pe piață în perioada următoare.

MOTO RAZR 2019

În primul și în primul rând, la prima vedere ai zice că acest telefon este un clasic atunci când are clapeta închisă, numai că odată deschis apar surprizele - sub forma unui ecran pliabil pOLED cu diagonală de 6.2 inch, ecran numit Cinemavision. Are aspect 21:9 și o rezoluție Full HD+ de 2142 x 876 pixeli și ca mai toate modelele pliabile, are o protecție flexibilă din plastic aplicată peste.

MOTO RAZR 2019

Din câte am văzut în primele materiale video hands-on apărute online, avem într-adevăr și aici o "încrețitură" pe mijlocul ecranului acolo unde panoul se pliază - aceasta fiind problema numărul 1 a terminalelor pliabile. Apropo, avem și notch în zona superioară a acestui display de 6.2 inch și în zona de jos o bărbie similară cu cea văzută pe modelele RAZR din trecut.

MOTO RAZR 2019

Aici se află un scanner de amprente și microfonul pentru convorbiri. MOTO RAZR 2019 dispune de un display extern Quick View cu diagonală de 2.7 inch, tehnologie OLED și rezoluție de 600 x 800 pixeli. Vom putea verifica astfel notificările, realiza apeluri sau selfie-uri, dar și naviga printre setări sau fotografiile din galerie.

MOTO RAZR 2019

Telefonul vine echipat cu o singură cameră foto, senzor de 16 mpx cu stabilizare electronică, Dual Pixel autofocus, telemetru laser, bliț dual-tone și diafragmă cu deschidere f/1.7. Pentru selfie-uri avem un senzor de 5 mpx, dar cu clapeta închisă putem face fotografii selfie folosind senzorul principal.

La interior, Moto RAZR 2019 are procesor Snapdragon 710, 6GB RAM + 128 GB stocare flash și o baterie de 2510 mAh cu încărcare TurboPower la 15W. Rulează Android Pie, iar un detaliu important de menționat este că telefonul măsoară doar 6.9 mm în grosime atunci când clapeta este deschisă - dimensiune similară cu cea a variantelor RAZR din trecut. Închis ajunge la 14 mm și avem o greutate de 205 grame.

Prețul telefonului este de 1499 dolari și pentru început ajunge pe piața din SUA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×