MOTO RAZR 2019 are un mod "retro" secret ce va trezi nostalgia din tine

1.941 ori
<b>MOTO RAZR 2019 are un mod "retro" secret ce va trezi nostalgia din tine</b>La câteva zile distanță de la debutul pliabilului MOTO RAZR 2019 descoperim ceva interesant despre dispozitivul ce readuce seria RAZR în mainstream. Ei bine, după cum spune și titlul, este vorba despre un mod secret intitulat

La câteva zile distanță de la debutul pliabilului MOTO RAZR 2019 descoperim ceva interesant despre dispozitivul ce readuce seria RAZR în mainstream. Ei bine, după cum spune și titlul, este vorba despre un mod secret intitulat "Retro RAZR" menit că recreeze interfața de utilizator văzută pe originalul smartphone cu clapetă pe care poate mulți dintre voi l-au deținut.

MOTO RAZR 2019

Acest mod poate fi găsit în zona Quick Settings, iar odată cu apăsarea butonului Edit vom vedea și opțiunea "Retro RAZR". Tot ce avem de făcut mai apoi este să tragem această opțiune în meniul principal Quick Settings, după care să o atingem pentru a activa modul ce trezește nostalgia. 

Odată activat acest mod, vom observa o interfață similară cu cea de pe Moto RAZR V3, alături de o tastatură alfanumerică virtuală și butoane de navigare prin meniu. Este un soi de launcher dacă vreți și aflăm că pentru a se oferi o experiență cât mai autentică posibil, iconițele afișate pe ecran nu răspund la atingere. Avem și o animație de boot clasică și același UI pop-up, respectiv sunete în zona de apelare.

MOTO RAZR 2019 este un pliabil cu ecran 21:9 de 6.2 inch și vine cu scanner de amprente fizic în bărbia generoasă de jos, cu o singură cameră foto de 16 mpx și cu un ecran extern fix precum modelul clasic. Costă 1500 dolari și inițial va ajunge pe piața din SUA începând din ianuarie. Un detaliu pe care poate că nu îl știți, este că telefonul de față oferă doar slot eSIM.

Recent am aflat și ce crede Marques Brownlee despre acest smartphone pliabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×