Moto Z2 Play apare într-o imagine cu iz oficial; data de 8 iunie ar putea fi asociată lansării oficiale

Autor:  | Publicat în:  Motorola 888 ori
<b>Moto Z2 Play apare într-o imagine cu iz oficial; data de 8 iunie ar putea fi asociată lansării oficiale</b>Am văzut anterior imagini cu Moto Z2 Force, iar acum privim și asupra unei randări exclusive pentru varianta Play care cel mai probabil va fi caracterizată de către o baterie foarte generoasă. Design-ul va fi relativ similar și vom avea în continuare

Leak-urile referitoare la viitoarele smartphone-uri Motorola sunt într-o continuă creștere și astăzi vedem prima imagine cu nimeni altul decât Moto Z2 Play, un handset ce se va remarca printr-o baterie mult mai generoasă decât celelalte modele din gamă. După cum puteți vedea aici, design-ul nu va suferi mari modificări comparativ cu generația anterioară și dacă vă așteptați la un panou edge-to-edge puteți să puneți această dorință deoparte pentru Moto Z3.

Moto Z2 Play

Printre elementele ce se remarcă la exterior avem butonul home cu scanner de amprente, camera selfie însoțită de bliț LED și micuțele butoane metalice pentru controlul volumului și pe cel de power/unlock. Pe spate primim o singură cameră foto ce păstrează forma circulară, iar sub senzor avem și bliț-ul dual-tone.

La bază este integrat portul magnetic ce oferă compatibilitate și cu modulele de anul trecut. Telefonul este foarte foarte subțire și acea protuberanță a camerei foto va fi flancată de către eventualul modul pe care îl veți alege. Trebuie să ne așteptăm și la debutul unor noi accesorii modulare odată cu lansarea acestui telefon ce ar putea avea loc pe 8 iunie, dată înscrisă pe ecranul smartphone-ului.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×