Moto Z2 Play apare într-o imagine cu iz oficial; data de 8 iunie ar putea fi asociată lansării oficiale

970 ori
<b>Moto Z2 Play apare într-o imagine cu iz oficial; data de 8 iunie ar putea fi asociată lansării oficiale</b>Am văzut anterior imagini cu Moto Z2 Force, iar acum privim și asupra unei randări exclusive pentru varianta Play care cel mai probabil va fi caracterizată de către o baterie foarte generoasă. Design-ul va fi relativ similar și vom avea în continuare

Leak-urile referitoare la viitoarele smartphone-uri Motorola sunt într-o continuă creștere și astăzi vedem prima imagine cu nimeni altul decât Moto Z2 Play, un handset ce se va remarca printr-o baterie mult mai generoasă decât celelalte modele din gamă. După cum puteți vedea aici, design-ul nu va suferi mari modificări comparativ cu generația anterioară și dacă vă așteptați la un panou edge-to-edge puteți să puneți această dorință deoparte pentru Moto Z3.

Moto Z2 Play

Printre elementele ce se remarcă la exterior avem butonul home cu scanner de amprente, camera selfie însoțită de bliț LED și micuțele butoane metalice pentru controlul volumului și pe cel de power/unlock. Pe spate primim o singură cameră foto ce păstrează forma circulară, iar sub senzor avem și bliț-ul dual-tone.

La bază este integrat portul magnetic ce oferă compatibilitate și cu modulele de anul trecut. Telefonul este foarte foarte subțire și acea protuberanță a camerei foto va fi flancată de către eventualul modul pe care îl veți alege. Trebuie să ne așteptăm și la debutul unor noi accesorii modulare odată cu lansarea acestui telefon ce ar putea avea loc pe 8 iunie, dată înscrisă pe ecranul smartphone-ului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×