Motorola Moto G5S apare în primele imagini, vine pe auriu, albastru sau gri

1.112 ori
<b>Motorola Moto G5S apare în primele imagini, vine pe auriu, albastru sau gri</b>Într-un slide de prezentare al Motorola de acum câteva săptămâni vedeam și roadmap-ul companiei în materie de lansări smartphone în 2017, printre produsele de acolo fiind menționat și Moto G5S. Această variantă actualizată a lui Moto G5 se afișează azi în

Seria de terminale Moto e pe cale să se diversifice chiar şi mai mult, astfel că a apărut o nouă variaţiune pe tema lui Moto G5, telefon testat de noi recent.. E vorba despre Motorola Moto G5S, pe care îl vedem în imaginile de mai jos.

Moto G5S

Fotografiile au fost obţinute de către cei de la Android Authority de la o sursă apropiată de Lenovo, deci sunt autentice. Moto G5S apare pe gri, auriu şi albastru aici, iar zona frontală a terminalului e leită faţă de ce vedem la Moto G5 sau G5 Plus. Avem şi un scanner de amprente frontal, plasat sub ecran şi un mic logo Moto între earpiece şi ecran, în zona superioară.

Moto G5S

Spatele este curbat şi remarcăm acelaşi design rotunjit de cameră popular pe telefoanele Moto în ultimul an. De această dată Moto G5S propune un corp complet metalic, de tip unibody, fără un capac metalic în spate şi zone din plastic lateral. Au apărut şi specificaţii aparent, precum un ecran de 5.2 inch Full HD pe modelul G5S, dar va exista şi un G5S Plus de 5.5 inch cu aceeaşi rezoluţie.

Moto G5S

Nu avem alte dotări, dar mă aştept la extra RAM şi eventual o altă variantă de CPU faţă de acel Snapdragon 430 de pe Moto G5. Poate un MediaTek? Android Nougat e de asemenea în cărţi, plus o cameră de 13 MP în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×