Motorola Droid 3 Își face apariția În 3 clipuri tutoriale: camera de 8 MP cu captură 1080p confirmată! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.971 ori
<b>Motorola Droid 3 Își face apariția În 3 clipuri tutoriale: camera de 8 MP cu captură 1080p confirmată! (Video)</b>Motorola Droid 3 a fost bine protejat de producătorul său dar și de către Verizon, astfel că nu am asistat la scăpări majore pe Internet ale detaliilor despre acest smartphone. Ei bine, inevitabilul s-a produs și au apărut acum pe web 3 clipuri...

Motorola Droid 3 a fost bine protejat de producătorul său dar și de către Verizon, astfel că nu am asistat la scăpări majore pe Internet ale detaliilor despre acest smartphone. Ei bine, inevitabilul s-a produs și au apărut acum pe web 3 clipuri tutoriale cu acest nou smartphone.

Avem de-a face cu un telefon cu tastatură fizică glisantă cu 5 rânduri de taste, plus un display touch de mari dimensiuni și o cameră de 8 megapixeli în partea din spate. Camera acestui nou model de smartphone Android suportă captură video 1080p, iar handsetul vine cu un port microUSB în partea sa stângă și unul HDMI în aceeași regiune.

în dreapta, telefonul prezintă tastele pentru volum, iar ca de obicei pentru un model Android butonul pentru camera lipsește cu desăvârșire. Este foarte interesantă tastatura fizică a acestui nou Droid, în cazul căruia Motorola a ales să mai implementeze un rând de taste numerice în partea superioară. Din păcate nu avem și detalii despre hardware-ul de pe Droid 3, dar presupunem că un procesor Tegra 2 și un un ecran qHD sunt cele mai probabile specificații.

Mai multe detalii aflați din clipurile de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×