Primul screenshot din iOS 5 - fals sau adevărat?

1.383 ori
<b>Primul screenshot din iOS 5 - fals sau adevărat?</b>iExpertii vor trebui să își arunce privirea critică asupra următoarei imagini, pentru a detecta dacă avem de-a face cu un fals sau nu. Se pare că TechCrunch ar fi pus cumva mâna pe un screenshot al lui iOS 5, deși există informații că acest...

iExpertii vor trebui să își arunce privirea critică asupra următoarei imagini, pentru a detecta dacă avem de-a face cu un fals sau nu. Se pare că TechCrunch ar fi pus cumva mâna pe un screenshot al lui iOS 5, deși există informații că acest site ar fi produs imaginea de mai jos. Până atunci să vedem ce aduce nou această presupusă scăpare.

Din start observăm o zonă gri pentru notificări în partea superioară a ecranului telefonului, care ne anunță că am fost menționați de două ori pe Twitter. Astfel se confirmă două dintre zvonurile recente și anume integrarea lui Twitter în iOS și un sistem nou de notificări. Deja avem un sistem similar, atunci când facem tethering și o fâșie albastră apare în partea superioară, respectiv una verde când ne aflăm la telefon.

Poate că în acea zonă va apărea o fâșie gri dedicată notificărilor, iar dacă am face drag and drop spre partea inferioară a ecranului suntem siguri că fanii Android vor avea ceva de zis și Google va avea un proces pregătit. întrebarea este: acea zonă de notificări ne va duce spre aplicația responsabilă cu actualizarea respectivă sau într-o zonă specială a meniului destinată notificărilor?

Vom afla aceste detalii diseară, dar până atunci scăparea (sau falsul) poate fi pusă în seama celor de la TechCrunch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×