Motorola Krave ZN4, telefonul cu clapeta si touchscreen disponibil acum

Autor:  | Publicat în:  Motorola 4.174 ori
<b>Motorola Krave ZN4, telefonul cu clapeta si touchscreen disponibil acum</b>Motorola si Verizon Wireless au lansat ieri primul telefon cu "clapeta interactiva full touch", Krave ZN4. Cunoscut pana de curand drept Motorola Blaze, acest handset este primul telefon cu touchscreen branduit Moto lansat in SUA. Designul sau aminteste...

Motorola si Verizon Wireless au lansat ieri primul telefon cu "clapeta interactiva full touch", Krave ZN4. Cunoscut pana de curand drept Motorola Blaze, acest handset este primul telefon cu touchscreen branduit Moto lansat in SUA.

Designul sau aminteste de seria Ming, pe care Motorola o comercializeaza in China, in vreme ce publicul sau tinta este constituit din doua categorii de utilizatori: fanii terminalelor cu touchscreen si fanii telefoanelor cu clapeta. Motorola Krave ZN4 dispune de un singur display interior, un touchscreen TFT de 2.8 inchi, cu o rezolutie de 240 x 400 pixeli, care poate fi utilizat atat cand clapeta telefonului este inchisa, cat si deschisa.

Si asta datorita unei clapete interactive, care poate fi considerata un soi de touchscreen secundar cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli. Printre specificatiile lui ZN4 se numara conectivitatea 1X/EV-DO (800/1900 MHz), GPS cu suport pentru VZ Navigator, tastatura QWERTY virtuala cu feedback haptic si jackul de 3.5 mm pentru casti. In privinta serviciilor Verizon suportate, utilizatorii vor beneficia de V CAST Music cu Rhapsody, V CAST Mobile TV si V CAST Video.

Revenind la dotari, noul Motorola include suport Bluetooth 2.0, un browser HTML, email si IM, o camera de 2 megapixeli cu zoom digital si suport pentru inregistrare video, port USB si slot pentru carduri de memorie de pana la 8 GB. Krave ZN4 cantareste 130 de grame si masoara 105 x 51 x 19 mm, in vreme ce bateria sa rezista pana la 260 de minute in mod convorbire si 400 de ore in standby.

Handsetul costa 149.99 dolari si soseste impreuna cu un abonament Verizon pe 2 ani, plus o reducere de 50 de dolari.

Sursa: Unwiredview.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×