Patru noi telefoane cu tastaturi QWERTY anuntate de AT&T

3.038 ori
<b>Patru noi telefoane cu tastaturi QWERTY anuntate de AT&T</b>Frenezia lansarilor continua, dupa ce aflam de prezenta unui nou Nokia si a unui model Motorola cu touchscreen pe piata. Iata ca si AT&T are surprize pentru public, pregatind lansarea a nu mai putin de patru terminale mobile dotat cu tastaturi QWERTY si...

Frenezia lansarilor continua, dupa ce aflam de prezenta unui nou Nokia si a unui model Motorola cu touchscreen pe piata. Iata ca si AT&T are surprize pentru public, pregatind lansarea a nu mai putin de patru terminale mobile dotat cu tastaturi QWERTY si disponibile la preturi rezonabile.

Printre cele patru se numara si un dual slider Pantech cunoscut drept "cel mai subtire terminal din lume cu o tastatura full QWERTY". Aruncand o privire asupra dotarilor acestor viitoare hituri AT&T, descoperim modelul Pantech Matrix, disponibil in variante de culoare albastra si verde, curand si rosie. Acesta este un slider dual (glisare verticala pentru a folosi keypadul numeric, glisare laterala pentru a folosi tastatura QWERTY). Handsetul suporta conectivitate 3G, serviciul AT&T Navigation, Video Share si include si o camera de 1.3 megapixeli.

Matrix poate fi achizitionat la pretul de 79.99 dolari cu un abonament AT&T si reduceri. Trecand la Samsung Propel, mentionam ca si acesta este un telefon 3G, cu suport pentru servicii AT&T si o camera de 1.3 megapixeli, pastrand pretul de 79.99 dolari. Propel va fi disponibil pe piata in variante de culoare verde, albastra, rosie si alba cu accente rosii.

Al treilea terminal pregatit de operatorul american este Pantech Slate, cel despre care mentionam ca este cunoscut drept cel mai slim terminal cu tastatura QWERTY, disponibil incepand cu sfarsitul acestei luni, ca si Propel. Slate va costa 49.99 dolari, impreuna cu abonamentul, pe lista sa de specificatii aflandu-se aceeasi camera de 1.3 megapixeli, dar nu si conectivitatea 3G.

In cele din urma, aflam ca modelul Quickfire (sau Knick) va sosi pe piata in luna noiembrie, cu un design stil Sidekick, touchscreen, tastatura QWERTY si o camera de 1.3 megapixeli. Acest telefon 3G va fi al dumneavoastra pentru doar 99.99 dolari.

Sursa: GSM Dome

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×